Q6600 ve Toshiba Laptop sistem ile i5 3330 Sistem takas etmek

Hayırlı Günler.
Q6600 CPU, 6GB 1333Mhz, GeForce 210 1GB Ekran kartı ve (Sadece kasa) 3GB RAM kapasiteli günlük gazete sosyal medya vs. işi yapabilecek bir laptop ile; i5 3330 CPU, 8GB RAM, HD5450 Ekran kartı olan sistem ile (sadece kasa) takas etmek mantıklı mı?

775 PIN ile gidecek bir yer kalmadı maalesef Xeon dışında onun da kapasitesi belli. En azından 3.nesil K ibareli i7 bir işlemci ile daha sonradan yükseltebilirim.
Q6600 vs i5 3330 sonuç?

Düzeltme: Bu Sistem Q6600 den daha mı iyidir? Ayrıca bugün kararı vermem lazım, teşekkürler.

Bilgisayarı aldım. Temizliği vs. hepsi tamam. Tek üzüldüğüm nokta, HDD bağlayıp bilgisayarı açtığım saniye SATA elektrik kablosundan duman çıktı ve HDD yandı. Bütün resimlerim, oyunlarım, programlarım, dökümanlarım vs. geriye hiçbir şey kalmadı. Talihsizlik işte, sistemi değiştirdim ama şuan boş boş monitöre bakıyorum. Onca PS çalışmam, bir dünya stock arşivim, PSD dosyalarım hepsi ÇÖP oldu. HDD tekrar bağladığımda malesef disk çalışmadı.
Üzgünüm vesselam..

Fotoğraf arşivi en önemlisi olmasına rağmen, nasıl olur da yedek almazsın! Bir Dünya emek çöpe gitti, gerçekten ben olsam şoka girer dağıtırım ortalığı. Binbir zorlukla çektiğim fotoğraflar ve yapılan çalışmalarım gitse... Çok korkunç! Karanlık ormanda Halka filmini izlesem daha az korkarım! :cry::mad:

Tüm arşivimi tek HDD üzerine kaydettim ve o HDD den geri yüklemek isterken bu durum oldu. İlk photoshop çalışmalarımdan, profesyonellere gitti. En az 5 yıllık fotoğraflarım gitti. Öyle duruyor köşede daha adam akıllı bilgisayar başına geçmedim. Nasıl olduğunı araştırırken sosyalde bir konu gördüm. HDD nin uzatma güç kabloları bu sorunu yapıyor ve bir çok kişi de aynı dertten muzdarip. PSU dan direk bağlamak gerekiyormuş yada bilemiyorum buna benzer bir durumla ilk defa karşılaştım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı