MX Linux, Mint Xfce, saf Debian.
Ubuntu güzeldir fakat hata alabilirsiniz. Aralarından Mint Xfce deneyebilirsiniz. Son kullanıcıya yönelik olduğu için çok rahat kullanırsınız.Kodlama çok bilmiyorum ama hangisini önerirsiniz Ubuntu nasıl mesela?
Hata alabilirsiniz derken nasıl bir hata?Ubuntu güzeldir fakat hata alabilirsiniz. Aralarından Mint Xfce deneyebilirsiniz. Son kullanıcıya yönelik olduğu için çok rahat kullanırsınız.
Bazı kişilerde hatalar çıkabiliyor. GNOME Software açılmaması gibi. Ek olarak 4 GB RAM bulunuyor sisteminizde. Yani GNOME öneremem. Çok hantal kalacaktır.Hata alabilirsiniz derken nasıl bir hata?
Tamam Ubuntu uygun mu bu sisteme?Bazı kişilerde hatalar çıkabiliyor. GNOME Software açılmaması gibi. Ek olarak 4 GB RAM bulunuyor sisteminizde. Yani GNOME öneremem. Çok hantal kalacaktır.
Ubuntu önermiyorum bu sisteme. Dediğim gibi Mint Xfce öneririm.Tamam Ubuntu uygun mu bu sisteme?
Neden Ubuntu önermiyorsunuz?Ubuntu önermiyorum bu sisteme. Dediğim gibi Mint Xfce öneririm.
Hata verebilme ve bug olma ihtimali var.Neden Ubuntu önermiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.