Q8200 ve G41 Sistemi Upgrade

recepe1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da dediğim gibi ekran kartımı ve güç kaynağımı yenilemek istiyorum. Sistem özelliklerimi falan her şeyimi aşağı atacağım. Çok muhteşem performans istemiyorum. Zaten olmaz da:). İstediğim CS:GO'da falan lowda 1920x1080 veya 1650x1080'de iyi FPS almak kasmadan oynamak. Yani GTA 5 falan için toplamıyorum. Sıkıntısız oynamak istiyorum. Isınma darboğazla falan uğraşamam anlamıyorum hiçbirinden.

Fiyat aralığı 0-600 arası.

Sistem özelliklerim;
  • Intel Quad Q8200
  • P5 G41 T-M LX
  • 4 GB DDR3 RAM
  • GT430

kasam crea vlack pearl ve overlock yapmıyacam abakarta arkadaşkar soğutucuya verecek param yok önerilerinizi bekliyırum

arkadaşlar yardım yokmu ?

Darboğaz olurmu birde psu olarak 500w mı almalıyım yoksa daha fazlamı bende 750ti düşünüyorumda darboğazdan falan anlamıyorum olurmu ??

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç kaynağın yeter büyük ihtimalle GTX 750ti için.

Battlefield 4'ün multiplayer'ını oynarsan darboğaz olur oynayamazsın ama DOTA, LOL ve CS Go gibi oyunlarda darboğaz olmaz. Yüksek gereksinim isteyen oyunları da oynarsın ama performansı tabiki yeni nesil bir sistemde oynayacak kadar iyi olmaz fakat oynatır.

Anladım peki gta 5 singleplayer oynayabilirmiyim birde güç kaynağı yetmiyorsa bir sıkıntı olmaz demi güç verince yada tam tamına yetiyorsa ısınma olurmu ?? bilgim fazla yokta

birde tahminen kaç fps

bekliyorum zaten paramsonra gelecek şimdiden ayarlıyıyorum cevbını bekliyorum

Battlefield 4'ün multiplayer'ını oynarsan darboğaz olur oynayamazsın ama DOTA, LOL ve CS Go gibi oyunlarda darboğaz olmaz. Yüksek gereksinim isteyen oyunları da oynarsın ama performansı tabiki yeni nesil bir sistemde oynayacak kadar iyi olmaz fakat oynatır.

usta seninde cevabını bekliyorum gelince yazarsın üstte sorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı