Q8300 sistemde 4 GB RAM, 3,25 GB kullanılabilir

Skaylia

Hectopat
RAM'lerin tamamını nasıl kullanabilirim?
  • RAM: Kingston 2 GB 800MHz 2x2
  • İşlemci: Intel Core Q8300 2.50GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9400GT 1GB
  • Anakart: Foxconn G31MX Series
  • SSD: QCell GameMaster 120GB
  • BIOS: Phoenix Technologies LTD / Version: 6.00 PG / Date: 09/17/2008

1680897131345.png

Son düzenleyen: Moderatör:
USB içinde Windows yazdırmıştım ayrıca yüklediğim BIOS doğru mu çünkü hemen indi.
Doğru. İçindeki Windows format dosyasını silmeniz gerekiyor ki işlem içinde kendisi siliyor.

Evet içindeki dosyaları içine attım
Anakarta birşey olmaz değil mi başka anakart yok

Şansa bağlı hocam. İndirmede problem çıkmazsa sorun olmaz.

Bu arada söylemem lazım, bu işlemin ortasında bir sorun çıkar da anakart giderse, sorumluluk kabul etmiyorum çünkü indirmeyle alakalı bir sorun bu.

Tedirgin oldum hocam yapmayayım mı?

Siz bilirsiniz hocam. Ben 2 kez yaptım, 2 kez de başarılı geçti. Elektrik kesintisi veya anakartta sorun çıkıp da kapanmazsa işlem başarılı geçer. Bazen eksik dosya da indirebiliyor, bu yüzden açılmayabiliyor. Bazı bilgisayarcılar BIOS çipine bağlanarak düzeltebiliyor tabii ki.

Siz bilirsiniz hocam. Ben 2 kez yaptım, 2 kez de başarılı geçti. Elektrik kesintisi veya anakartta sorun çıkıp da kapanmazsa işlem başarılı geçer. Bazen eksik dosya da indirebiliyor, bu yüzden açılmayabiliyor. Bazı bilgisayarcılar BIOS çipine bağlanarak düzeltebiliyor tabii ki.

Deprem bölgesindeyim ve ara ara elektrik kesiliyor risk almayalım hocam ilginiz için teşekkür ederim.

@Skaylia peki hocam, sorunlar düzelince bana iletebilirsiniz, yaparız işlemi. Üstünden 1 yıl geçse de haberdar edebilirsiniz. Çok geçmiş olsun, iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı