Q8300 sistemle Fall Guys oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Eternalist

Hectopat
Evet, oyunun sistemi 8 GB RAM ve ortalama bir PC istiyor fakat internette 4 GB RAM ve düşük ayarlarda da 30-40 FPS oynanabildiğini gösteren çok video var. Denemeye değer mi? Kredi kartından alacağım, sonra donarsa iade edeceğim. En azından 30-40 FPS arası alabilir miyim?

Sistemim;

Ekran kartı: ATI Radeon HD 4300/4500 series 1 GB.
Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU Q8300 @2.50GHz (4 çekirdek)
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, oyunun sistemi 8 GB RAM ve ortalama bir PC istiyor fakat internette 4 GB RAM ve düşük ayarlarda da 30-40 FPS oynanabildiğini gösteren çok video var. Denemeye değer mi? Kredi kartından alacağım, sonra donarsa iade edeceğim. En azından 30-40 FPS arası alabilir miyim?

Sistemim;

Ekran kartı: ATI Radeon HD 4300/4500 series 1 GB.
Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU Q8300 @2.50GHz (4 çekirdek)
4 GB RAM.
Ekran kartı ve işlemci yetersiz kalıyor oyunun minimum gereksinimlerine göre.

Yine de denemek istiyorum bir şey kaybetmeyeceğim zaten. Oyun 1GB. Reddit'te çoğu kişi sistem gereksinimlerinin saçma yazılmış olduğunu ve 2 GB RAM'li bir PC'nin bile 20-30 FPS aldığını söylüyor. Tabi bunların hepsi doğru diye bir şey demiyorum. Sadece deneyeceğim denemekten zarar gelmez :D.
Herkese teşekkür ederim deneyip size geri döneceğim.

Son düzenleme:
Yine de denemek istiyorum bir şey kaybetmeyeceğim zaten. Oyun 1GB. Reddit'te çoğu kişi sistem gereksinimlerinin saçma yazılmış olduğunu ve 2 GB RAM'li bir PC'nin bile 20-30 FPS aldığını söylüyor. Tabi bunların hepsi doğru diye bir şey demiyorum. Sadece deneyeceğim denemekten zarar gelmez :D.
Herkese teşekkür ederim deneyip size geri döneceğim.
Bendede sistem seninkiyle neredeyse aynı. Bu arada kaç fps aldın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı