Q8400 Sisteme Ekran Kartı ve RAM Önerisi

sezerking

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarımın özellikleri şunlardır:

*Intel Core 2 Quad Q8400
*4GB RAM
*R7 240 ekran kartı

Ben bu bilgisayarda Battlefield 1 oynamak istiyorum, sizce sadece ekran kartını yükseltmem yeterli olur mu? Yoksa hem RAM'ini hem de ekran kartını mı yükseltmeliyim? (Bütçe 400-750 TL.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Q8300 O.C. 3GHZ mevcut .Battlefield 1 işlemciye fazla yüklenen bir oyun bu nedenle oyundan söylediğiniz işlemciyle keyif almanız cok mümkün degil.Fps tarzda hızın önemli olduğunu da düşünürsek.

RX 460 alsam olmaz mı? Sonuçta arada pek bir fiyat farkı yok, ayrıca bir şey sormak istiyorum bilgisayarın RAM'ini 4gb daha alıp 6gb yapmayı demesem diğer 1066 MHz lik RAM'leri görmemesi gibi bir sorunla karşılaşırmıyım?

Alsanız bir şey olmaz C.P.U. oyunlarında tam kapasite ve gücünden yararlanamıycaksınız sadece
İkinci soru ise anakartınıza bağlı destekliyor veya uymuyor olabilir.

Kontrol ettim maximum 4G.B. sistem belleği destekliyor, 1066 desteği var fakat iki belleği birden 1066 takmalisiniz o frekans için.
Beğenirsen sevinirim.

En fazla 4GB ram kullanabilmene olanak sağlıyor anakartın. Frekans olarak 1066 MHZ desteği var . DDR 3 tipi. Bir belleği 800 bir belleği 1066 takarsanız düşük olandan çalışmak zorundadır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı