Yanlış araştırmışsın demekki. Arkadaş haklı. Ben de alacak kişiye GTX 750Ti öneriyorum ama Güç tüketimi, Maxwell olsun tamam ama konu performans olunca R7 265 daha iyidir bariz belli bu.Araştırdığımı konuşuyorum zaten. Kafamdan bir şeyler uydurmuyorum. Ayrıca deneyimim var.
%23'lük bir performans artışı olması imkansız bu kadar fanboyluk yapmayın.ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition modeli dediğim şekilde voltaj vermeden 1337MHz GPU Clock ve 5600MHz Memory Clock O.C. edildiği zaman normal performansından %23 daha iyi değerler vermektedir. Matematiksel olarak hesaplayıp yukarıdaki tabloya kıyaslayabilirsiniz. Ayrıca bu değerlerde normal çalışma frekansları kadar stabil çalışmaktadır.
Herkes haksız sen haklısın dimi? Bastıra bastıra arkadaşlar söylüyor sen hayla 750Ti diyosun. Fanboyluğunda daniskası. Kendi bildiğinle yürü.ASUS Strix GTX750Ti O.C. Edition modeli dediğim şekilde voltaj vermeden 1337MHz GPU Clock ve 5600MHz Memory Clock O.C. edildiği zaman normal performansından %23 daha iyi değerler vermektedir. Matematiksel olarak hesaplayıp yukarıdaki tabloya kıyaslayabilirsiniz. Ayrıca bu değerlerde normal çalışma frekansları kadar stabil çalışmaktadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.