Q9400 Hangi Windows 10 sürümünü kullanmalıyım?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Gigabyte G31M-ES2L anakart sahibim, işlemcim Q9400. 2 GB RAM'im var. Daha önce bu PC'de Windows 10 deneyimim oldu fakat %100 HDD sıkıntısından ve düşük RAM'den dolayı 8.1'e geçtim. Hangi Windows 10 sürümü bana sıkıntı çıkarmaz? Güncel olanı yani 10'u kullanmak istiyorum. Yoksa 7'ye döneceğim.

5 GB RAM, Q9505 sistem ile Windows 10 kullanıyorum.

Windows 10 HDD sevmiyor. Artık hiçbir uygulama HDD istemiyor. Artık SSD çağında, HDD'ye depolama dışında kullanmak pek mantıklı değil. Aşırı yavaş gibi geliyor.

Raminizi 4-8gb a çıkarırsanız Windows 10 kullanabilirsiniz.
Ddr2 ler en fazla 4gb desteklemiyor mu bende iki tane yuva var 4gb ram var bende yükseltmek istiyorum ama olmuyor

Gigabyte G31M-ES2L anakart sahibim, işlemcim Q9400. 2 GB RAM'im var. Daha önce bu PC'de Windows 10 deneyimim oldu fakat %100 HDD sıkıntısından ve düşük RAM'den dolayı 8.1'e geçtim. Hangi Windows 10 sürümü bana sıkıntı çıkarmaz? Güncel olanı yani 10'u kullanmak istiyorum. Yoksa 7'ye döneceğim.
Hoca Bendeki hdd 7200 rpm yazıyor ama okuma yazma hızı berbat gerçekten seagate aldım pişman oldum ssd eniyi diyorlar bak 2gb ram vardı bende e8400 işlemci vardı wd nin hdd si win 10 kurdum iyi çalışıyor du ama seagate de öyle değil di hızı berbat çıktı ondan artık ssd almak lazım

Gigabyte G31M-ES2l anakart sahibim, işlemcim Q9400. 2 GB RAM'im var. Daha önce bu PC'de Windows 10 deneyimim oldu fakat %100 HDD sıkıntısından ve düşük RAM'den dolayı 8.1'e geçtim. Hangi Windows 10 sürümü bana sıkıntı çıkarmaz? Güncel olanı yani 10'u kullanmak istiyorum. Yoksa 7'ye döneceğim.

SSD olmalı ve RAM 4 GB olmalı rahat olması için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı