Q9400 Sistem Battlefield 3 Multiplayerda 30 FPS Veriyor

İyi günler. Q9400, R7 370 4 GB ve 8 GB RAM bir sisteme sahibim. BF 3 Online'da 30 FPS alıyorum, bazen 20 bile oluyor.

İşlemciniz ne kadar 4 çekirdekli olsa bile tekli çekirdek gücü çok düşük olduğundan bayağı zayıf bir işlemci, büyük ihtimalle bundandır. Ayrıca Core 2 Quad Q9400'dür doğru yazımı.

Aynı konuyu farklı oyunlar için tekrar tekrar açıyorsunuz. Sisteminizin yetersiz olduğunu, bu değerlerin normal olduğunu söylemiş arkadaşlar size.

Tamam da önceden de oynuyordum BF3ü fakat böyle kasmıyordu bu örnek Valorant'ta da geçerli.

Tamam da önceden de oynuyordum BF3ü fakat böyle kasmıyordu bu örnek Valorant'ta da geçerli.
Bilgisayarın zamanla performansının düşmesi normaldir. Basitçe söylemek gerekirse parçalarınız kullandıkça yıpranır ve performansları düşer. Aynı şekilde sıcaklık takibi de yapmak gerekir. Termal macun ve fan bakımının üzerinden 4-5 ay geçtiyse sıcaklık ile alakalı bir sorun olması muhtemeldir.

Bilgisayarın zamanla performansının düşmesi normaldir. Basitçe söylemek gerekirse parçalarınız kullandıkça yıpranır ve performansları düşer. Aynı şekilde sıcaklık takibi de yapmak gerekir. Termal macun ve fan bakımının üzerinden 4-5 ay geçtiyse sıcaklık ile alakalı bir sorun olması muhtemeldir.

Ama şöyle bir şey var sistemi benden çok çok düşük olan kuzenim bile benimle aynı FPS değerlerini alıyor belki benden fazla alıyordur. Ben bunu anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı