Q9400 Sistem GT 730 Uyumu

GTX 750Ti mi GTX 960 mı yoksa GT740 takmalıyım sizce en iyi performans için ? R7 250 de dediniz ama emin olamıyorum işte ben fiayata değil de takabileceğim ve en iyi performans alabileceğimi istiyorum uyumlu olan.
750 ti alabileceğin en iyi performansı verir, anlatmak istediğim sistemine masraf yapmaya gerek yok, yerinde olsam yeni sistem toplardım.

Edit : Bi'dk bi'dk. Bütçende sorun yoksa elbette 950 al, başka bir sistem kurduğunda ona aktarırsın.

Anakart adı AsusP5Q yazıyor bumu önemli olan ? aida64 kurdum ordan ne isterseniz söyleyebilirim lütfen uyup uymadığını söyleyi gtx 750ti nin

Anakart adı AsusP5Q yazıyor bumu önemli olan ? aida64 kurdum ordan ne isterseniz söyleyebilirim lütfen uyup uymadığını söyleyi gtx 750ti nin

-Edit: yeni sistem istiyorum ama mali açıdan seçimler yüzünden sıkıntıdayız yenisini alamam elimde 900tl var

Up ++ lütfen çok önmli benim için şu an satın al butonuna basıp basmamakta kararsızım 486,90 TL tutuyor sanırsam GTX 750Ti tamam dediğiniz an alacağım yarına gelsin istiyorum ? :cry::depresyon:

Çok teşekkür ederim o zaman benim GTX960 almam daha iyi :)

Edit:Tek korkum şu an aldıktan sonra takamamak yada takamadığımı öğrenmek :/

Son düzenleme:
Bana kalırsa GTX 750 Ti al. Sistemi yükselteceğin zaman (İşlemci falan) satarsın GTX 750 Ti'i en kötü. Şu an alabileceğiniz kart o bana göre

Şİmdi dünden beri bayağı bir araştırma yaptım ve kasamın GTX 960 takılabilecek bir durumda olduğunu düşünüyorum. Tony Montana Reis GTX 750Ti al demişsin ama sen bu ekran kartını neden önerdin ? yani daha ucuz olduğu için mi yoksa ekran kartı GTX 960 'a göre daha rahat uyum sağlar diyemi ? bu arada kasanın resmini size atmamı isterseniz atabilirim ne olur ne olmaz takamazsın GTX 960 diyorsanız.
Bu video sana yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediniz ve anladığım kadarıyla çok da güzel değerler alınmış fakat işlemcisinin ismini araştırdığımda benimkine benzer ama aynı zamanda farklı olduğu için korkum ona uydu fakat ya bana uymazsa :/ konuyu fazla uzatmak istemiyorum sizden tek ricam son kez bana cevap yazmanız...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı