Q9400 ve 512 MB sistemde Zula kasıyor

pburak_can

Femtopat
Daha fazla  
Intel Core Q9400 işlemci.
4x1 4 GB RAM DDR3.
512 MB ekran kartı NVIDIA ismi aklımda değil ama eski.
Windows 7 işletim sistemi.

Merhaba, bu sistem kız arkadaşımın sistemi. Zula oynuyoruz beraber ama onda bayağı bariz şekilde görülür, kasıyor oyun. 50 FPS ile 34 FPS arası geziyor. İşletim sisteminden mi kaynaklıdır yoksa ekran kartından mı? Format atılması mı gerekiyor, bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
4x1 4 GB RAM DDR3.

Merhaba, bu sistem kız arkadaşımın sistemi. Zula oynuyoruz beraber ama onda bayağı bariz şekilde görülür, kasıyor oyun. 50 FPS ile 34 FPS arası geziyor. İşletim sisteminden mi kaynaklıdır yoksa ekran kartından mı? Format atılması mı gerekiyor, bir yardımcı olur musunuz?
Daha ne bekliyorsun ki?

4x1 4 GB RAM DDR3.

512 MB ekran kartı var kasması normal. Benim eski sistemimde 1 GB ekran kartı olduğu halde bendede ara ara kasıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı