Q9400 ve R7 240 Sistem Toplama

pokemon210

Hectopat
Daha fazla  
Gt840m ekran kartlı bilgisayarım var ama leauge of legends orta ayarlarda bile sistem aşırı ısınıyor, normalde en yüksek seviyede oynuyordum sistem fazla ısınmadan dolayı takılmalar meydana geldi. Bu yüzden sırf oyun için bir masaüstü bilgisayarı toplamak istiyorum. Öyle çok oyun oynayan biri değilim genelde leauge of legends, BF3 Multiplayer, This of War Mine, The Walking Dead ve Mafia tarzı oyunlar oynuyorum.

Elimde anakart olarak Foxconn G41MXE anakartı var.
Güç kaynağı olarakta 400W'lık bir güç kaynağı var.

Diyeceğim ve ricam şu,

Bir Q9400 işlemci alsam bunun yanına R7 240 gibi bir ekran kartı alsam 4 GB veya 8 GB'de RAM alsam dediğim oyunları leauge of legends de ultrada BF 3'ü medium gibi oynuyabilir miyim ? Ekran çözünürlüğüm 720p lütfen yardım edin bütçem kabaca dediğim ürünlerden belli oluyor. Eğer gerek yok şöyle bir şey yapabilirsin derseniz çok sevinirim. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Laptop kullanıyorsunuz. Sizi etkileyen sorun sadece ''Isınma'' ise bunu kaliteli bir soğutucu alarak çözebilirsiniz. Ama performansından memnun değilsen tabii ki değiştirebilirsin. Ama R7 240 bulunduran bir sistem ile şuan ki sistemin arasında öyle aman aman bir fark olmaz bunu da göz önünde bulundur.

Mesajınız için teşekkür ederim. Maalesef öyle soğutucu ile ısınmayı çözemiyorum. Hele ki hafif yükte veya oyunda fan sesi rahatsız etmeye başladı. Bakım yapsamda yeterli performans alamıyorum. HD7730 ekran kartı mı tavsiye etsem R7 240 mı ? işlemci olarakta Intel core 2 quad'ın hangi işlemcisini temin etmem gerekir ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı