Q9550 sistem boot ekranında siyah ekranda kalıyor

Nicat Özdemir

Hectopat
Yer
Azerbaycan Bakı
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kurmak isterken tam boot ediyorum logo geliyor tak 1 saniye geçiyor siyah ekran oluyor PC fotodakı gibi kurmak istediğim Windows orijinal ISO micrasoftdan indirdim Rufus'la yazdım. MBR, gpr hepsini denedim aynı hatayı alıyorum şu an Windows 7 64 Bit Ultimate kullanıyorum Windows 10'a geçme nedenim sadece Chrome de sitelere girmemesi, fotoğraf dakı gibi DNS hataları vermesi ya da siteye girip görselleri yüklemesi. Bunun için önceden konu açmıştım fakat pek ilgilenen olmadı denilebilir. Anakart yüzünden mi anakart mı desteklemiyor acaba tam bilmiyorum.
Anakart - Gigabyte G31 m-ES2l
İşlemci - Q9550.
RAM - 2x2 800 MHz.
Ekran kartı - MSI GT 630.
Lütfen bu sorunun halini bilen, eski sistemden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Veya sağlam 64 Bit W7 ISO'su olan Chrome sorunu falan olmayan arkadaşlar yardım etse iyi olur benim için tek sorun bu yoksa Windows 7 çok akıcı.
Diğer formlar hiç yardımcı olmadı bir bura danişim dedim :))
Kurulum esnasında alt tire "_" siyah ekranda kalıyor onu eklemeyi unutmuşum

Dosya Ekleri

• Безымянный.png
    Безымянный.png
    152,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 1637509206378.png
    1637509206378.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20211124_202954.jpg
    IMG_20211124_202954.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 kurmak isterken tam boot ediyorum logo geliyor tak 1 saniye geçiyor siyah ekran oluyor PC fotodakı gibi kurmak istediğim Windows orijinal ISO micrasoftdan indirdim Rufus'la yazdım. MBR, gpr hepsini denedim aynı hatayı alıyorum şu an Windows 7 64 Bit Ultimate kullanıyorum Windows 10'a geçme nedenim sadece Chrome de sitelere girmemesi, fotoğraf dakı gibi DNS hataları vermesi ya da siteye girip görselleri yüklemesi. Bunun için önceden konu açmıştım fakat pek ilgilenen olmadı denilebilir. Anakart yüzünden mi anakart mı desteklemiyor acaba tam bilmiyorum.
Anakart - Gigabyte G31 m-ES2l
İşlemci - Q9550.
RAM - 2x2 800 MHz.
Ekran kartı - MSI GT 630.
Lütfen bu sorunun halini bilen, eski sistemden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Veya sağlam 64 Bit W7 ISO'su olan Chrome sorunu falan olmayan arkadaşlar yardım etse iyi olur benim için tek sorun bu yoksa Windows 7 çok akıcı.
Diğer formlar hiç yardımcı olmadı bir bura danişim dedim :))
Kurulum esnasında alt tire "_" siyah ekranda kalıyor onu eklemeyi unutmuşum.

Merhabalar iyi forumlar. Öncelikle benim bilgisayarım seninkisisinden biraz daha yaşlı olabilir :D. Sana tavsiyem ghost spectrenin Windows 10'unu ya da 11'ini kurman 11'deki tüm gereksinimleri kaldırılı bir şekilde. Şahsen 3GB'lık bir RAM'e sahip bilgisayarımda Windows 11 ghost spectre kullanıyorum. Windows 7'nin desteği bitmesi veya Chrome'un bazı ayarları bozulmuş olabilir. Dediğim sistemleri denemeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı