Q9650 ve HD 4770 sistem

Anlasıldı hocam ben bir de 1030 almak ıstıyordum ama vıdeodakı CS:GO FPS farkı benı ıkna ettı.
Gercı dedıgım gıbı hemen sımdı alamıcagım bir sure bu kartla devam etmeyı dusunuyorum daha sonra bu kartla bayağı ıyı bır performans alabılecegımı dusunuyorum.

Güncel ve sürücü alması bakımından GTX950 derim. En azından GTX760 Ti'dan daha verimli olacaktır hem genel olarak sistem için hem de işlemci için.

Hocam tekrar rahatsiz ediyorum sizi kusura bakmayin. Bir suredir ekran kartlarina bakiyorum RX 550 RX 460 gtc 960 arasında kaldım. (Snowman T5 alip ufak bir OC yapmayi dusunuyorum)

Sizce OEM 460 alınır mı? 1K ya yafa Galax GTX960 1250 fiyati var 2 GB kutulu faturali yaziyor alınır mı?(Galax'in kotu bir marka olmadigini okunustum forumda)

Son düzenleme:
GTX960'ın fiyatı iyi, isterseniz onu alıp bir süre işlemciye yük bindiren oyunlarda darboğaz olacak şekilde kullanabilirsiniz. Sistem yükseltince ekran kartını yeni sisteme takarsınız.

GTX960'ın fiyatı iyi, isterseniz onu alıp bir süre işlemciye yük bindiren oyunlarda darboğaz olacak şekilde kullanabilirsiniz. Sistem yükseltince ekran kartını yeni sisteme takarsınız.

Evet ileriye donuk dusunuyordum bende. Dedigim gibi OC bile yapabilirim. Ama aklimda takilan bir soru daha var hocam. AMD tarafinda hangi ekran karti GTX960 seviyesinde olur hangi tarafin karti daha agir basar sizce yoksa direk GTX960 alip yolumami bakmaliyim.

Evet ileriye donuk dusunuyordum bende. Dedigim gibi OC bile yapabilirim. Ama aklimda takilan bir soru daha var hocam. AMD tarafinda hangi ekran karti GTX960 seviyesinde olur hangi tarafin karti daha agir basar sizce yoksa direk GTX960 alip yolumami bakmaliyim.

Bir de Gigabyte modeli vardi hocam soylemeyi unuttum oda tam 1K ama sanirim kutu fatura yok 200 TL farka Galax almak deger mi?

Son düzenleme:
Aslında kutu falan önemli değil, kart FurMark testinden en az sıcaklıkla ve yüksek kararlılıkla geçsin yeter. AMD tarafında R9 285 - R9 380 - HD7970 seviyesinde bir kart olarak görünüyor GTX960. Anakartınızın modeli nedir peki? OC için P45 anakartları öneririm.

Aslında kutu falan önemli değil, kart FurMark testinden en az sıcaklıkla ve yüksek kararlılıkla geçsin yeter. AMD tarafında R9 285 - R9 380 - HD7970 seviyesinde bir kart olarak görünüyor GTX960. anakartınızın modeli nedir peki? OC için P45 anakartları öneririm.

Anakart G41MT-S2P. Gigabyte modeli 20 dakikalık testte 73 de kalıyormus saticinin dedigine gore Galax'i bilmiyorum soracağım.

Anakart G41MT-S2P.

G41 yonga setli anakartların OC potansiyeli fazla değil, pek ileriye gidemezsiniz o anakartla.

Gigabyte modeli 20 dakikalık testte 73 de kalıyormus saticinin dedigine gore Galax'i bilmiyorum soracağım.

Sıcaklık gayet iyi, alınabilir duruyor. Bir de GPU-Z ekran görüntüsü isteyin her iki satıcıdan.

G41 yonga setli anakartların OC potansiyeli fazla değil, pek ileriye gidemezsiniz o anakartla.

Sıcaklık gayet iyi, alınabilir duruyor. Bir de GPU-Z ekran görüntüsü isteyin her iki satıcıdan.

Hocam Galax olan model 11 dk Max 76 derece gordu. Gigabyte olan ise adama bilgi icin yazdiktan sonra fiyati 1400'e cikardi. Galax olan modeli alacağım gibi 1200e.

Bir tık fazla ama belki temizlik ve macun yenilemeyle düşer, GPU-Z ekran görüntüsünü isteyin yine.

Get ile satmiyormus evimde deneyebilirsinkz dedi ama uzak kalıyor. Palit 4 GB versiyonunu buldum ama onunda sicsklik degeri fazla 5 dk test 81 derece.

Hocam seytan dıyorkı gıt 1030 al ugrasma ama sonra 750 Ti goruyorum daha guclu diye onu arastırıyorum ve yıne ondan sonrada GTX660 goruyorum daha performanslı olarak yıne ıkı arada 1 derede kalıyorum.

Son düzenleme:
Hocam seytan dıyorkı gıt 1030 al ugrasma ama sonra 750 Ti goruyorum daha guclu diye onu arastırıyorum ve yıne ondan sonrada GTX660 goruyorum daha performanslı olarak yıne ıkı arada 1 derede kalıyorum.
750 Ti ve 1030'un performans farkı çok fazla değil. Bence bu bütçelerde 7850 de bakabilirsiniz, 1030 ve 750 Ti dengidir hatta %2-3'lük olumlu bir fark yapacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı