QCK prism XL inceleme

Üst daha canlı. Alt ise daha mı az yanıyor?
Hayır kardeşim yazdım anlaşılır bir şekilde dikkatli okuyun. Renk canlılıkları aynı fakat altı yada üstü tamamen karartamıyorum. ayarlardan üst kısmı karanlık yaptığımda, alt için ayarladığım ışık üst tarafı da ışıklandırıyor. Aynı şekilde tam tersi de oluyor.
Bende renkler kesinlikle bu şekilde değiller. Bu resmi baz alırsak, mause pad i bu renklere ayarladığımda alttaki yeşil renk üstteki mavi rengin yarısını da içine alıyor. Mavi kısmın sağdan başlayarak yarısı yeşile veya maviyle karışık yeşile dönüyor.

Merhaba,

Maalesef yeni serilerde böyle bir problem çıktı teknik servise gönderebilirsin. Teknik servis hizmetini Teklos Lojistik veriyor
Hocam bende böyle bir sorun var lütfen bakar mısınız 2 dakikanızı alır. Ona göre servise göndereceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu mousepadden ben de aldım. Medium modelinden. Kaymaz tabana falan deniyor ama kaymaz değil. Yani mouse kullanırken hiç kaymıyor ama elinizle dokunsanız hareket ediyor öyle yapışmıyor masaya. RGB teknolojisi de çok şık duruyor. Bunu fiber optik kabloyla yaptıklarını sanıyorum. RGB'nin olduğu kısımdan ışık veriliyor ve tüm kablo boyunca bu ışık dağıtılıyor. Bu yüzden ışığın çıkış noktası biraz daha parlak yanıyor. Bu herkeste böyle mi? Ve yıkanabiliyor mu?

Evet çalışma yöntemi bahsettiğin şekilde. Ve yine evet ışığın çıkış kaynağı da renkler daha parlak sağ tarafa göre. Ve yine evet masa üzerinde yapışık kalmıyor son derece kaygan bir yapısı var. Benim gözümde xl modelinin fiyatı max. 200 TL eder. Fazla para vermeye değmeyen bir ürün. Vatandan inca xxl almıştım hem daha büyük hem daha kalın hem de masa yapışıyor ayrıca mause kayma hissiyatı çok iyiydi ve fiyatı sadece 90 TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…