QCY T13 ANC alınır mı?

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Redmi Buds 6 Play almak yerine QCY T13 ANC almaya karar verdim daha çok müzik dinleyeceğim eğer mikrofon iyiyse konuşmalarda yaparım oyun neredeyse hiç oynamam.

QCY T13 için yürürken kopmalar oluyor sesi kullandıkça azalıyor dediler böyle bir şey olur mu?

Daha farklı onerebileceginiz bir Bluetooth kulaklık var mı 600TL bütçem var.

En ucuzu amazondaydı indirimle beraber 569TL'ye aldım cuma günü gelecek diyor inşallah beklentilerimi karşılar 🙂

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250527_220652_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250527_220652_WhatsApp.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 20
@JustLewn Güzel fiyat hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam bu gün elime ulaştı şarja taktım da full beyaz yanıyor bu dolu olduğu anlamına mı geliyor? Her zaman yaptığım gibi elektronik eşyalar geldiğinde şarjını fulleyip öyle kullanıyorum yani geldiği gibi şarja taktım.

Dolduğunu nasıl anlarım?

@JustLewn Beyaz dolu demek. Yani %50de olsa beyaz gözüküyor. Belirli bi şarjın altına indiğinde kırmızı oluyor. Şarjı az olduğunda da kırmızı yanıyor. Şarj ederkende yanlış hatırlamıyorsam dolarken kırmızı fullenince beyaz oluyor.

@JustLewn Beyaz dolu demek. Yani %50de olsa beyaz gözüküyor. Belirli bi şarjın altına indiğinde kırmızı oluyor. Şarjı az olduğunda da kırmızı yanıyor. Şarj ederkende yanlış hatırlamıyorsam dolarken kırmızı fullenince beyaz oluyor.
Tamamdır hocam sağolun kılavuz yanlışmış Kırmızı mavi yeşil diyor kılavuz 😂

1 saatlik kullanımda bile uygulamasından nefret ettim ama yapacak birşey yok 🥲

@JustLewn Uygulaması çöp hocam. Şeffaf modu ayarla mesela %50'de kalsın. Dokunmatik tuş ayarlarını da yap sonra kapat uygulamayı bir daha kullanma. Ayar yaptıktan sonra normal bluettothla bağlan ayar sabit kalıyor zaten.

@JustLewn uygulaması çöp hocam. Şeffaf modu ayarla mesela %50'de kalsın. Dokunmatik tuş ayarlarını da yap sonra kapat uygulamayı bir daha kullanma. Ayar yaptıktan sonra normal bluettothla bağlan ayar sabit kalıyor zaten.

Ya popup çıkıyor ya alttan ondan açık tutuyorum bir de bildirim kısmından ANC aç kapa yapmak hoşuma gitti onun haricinde uygulamada Dark mode yok kulaklık renk ayarlama yok çok seçenek de yok bir yerden sonra da kulaklığın bağlı değil diye hatalar da veriyor chat GPT daha iyisini yapar diye düşünüyorum 😂

@JustLewn Ben bildirim yerine sol kulaklığa 1 tıklamaya atadım. Sırasıyla anc off , şeffaf , anc on diye ayarlayabiliyorsun. Uygulaması bana göre de çöp kulaklık bağlı değilken bile sürekli üstte açık olması ayar ediyor beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı