QCY T13 Bluetooth kulaklık alınır mı?

Mehmet4L

Megapat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu fiyat bandından bundan daha iyi bir kulaklık var mıdır? Mikrofon kalitesi benim için önemli, şarkı dinlerken biri aradığında kulaklığı çıkarıp telefondan konuşmak istemiyorum, bu kulaklığın mikrofon yorumları iyi gibi geldi bana, başka öneriniz varsa alırım.

Arkadaşlar bu fiyat bandından bundan daha iyi bir kulaklık var mıdır? Mikrofon kalitesi benim için önemli, şarkı dinlerken biri aradığında kulaklığı çıkarıp telefondan konuşmak istemiyorum, bu kulaklığın mikrofon yorumları iyi gibi geldi bana, başka öneriniz varsa alırım.

Beyaz rengi Dr'de 630TL diye gördüm. Bu fiyat T13 için fazla geldi bana.

Kulaklığı 1.5-2 senedir kullanıyorum pili taş gibi sık kullanırken 1 hafta bile gidiyordu. Dokunmatiği güzel programından ekolayzır ayarlaması yapılması güzel. Enc nedir bilmem fakat 1300 TL gibi bir fiyata daha iyi ses veren kulaklıklar vardır diye düşünüyorum.

Kulaklığı 1.5-2 senedir kullanıyorum pili taş gibi sık kullanırken 1 hafta bile gidiyordu. Dokunmatiği güzel programından ekolayzır ayarlaması yapılması güzel. Enc nedir bilmem fakat 1300 TL gibi bir fiyata daha iyi ses veren kulaklıklar vardır diye düşünüyorum.

Mikrofon kalitesi nasıl? Dışarıda görüşme yaparken ses karşıya net gidiyor mu?

Mikrofon kalitesi nasıl? Dışarıda görüşme yaparken ses karşıya net gidiyor mu?
Geç gördüm kusura bakmayın. Mikrofonu aşırı net olmasa da dışarıda görüşme yapılırken ses iyi gidiyor. Hatta şurdan örnek verebilirim motorsiklet sürerken kaskın içinde takarak telefon görüşmesi ve navigasyon için kullanıyordum. Motorda giderken bile kaskın içinde sesim net gidiyordu.

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ben pek tavsiye etmem. Bas vurmuyor hiç, çeşitli ayarlar yapmama rağmen yine yeteri kadar bas alamıyorum. Tizi fiyatına göre idare eder. Mikrofon kalitesi sesi karşıya net iletemiyor, açık havada konuşurken konuştuğum kişiler sesimin tam net gelmediğini ifade ediyorlardı. Şarjı ise bir hafta rahat gidiyor, ergonomik yapısı daha iyi olabilirdi son aylarda kulağıma rahatsızlık vermeye başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı