QCY T13 vs T17 vs Haylou GT7

yusuferen1967

Hectopat
Daha fazla  
TWS kulaklık alacağım 350TL bütçem var müzik dinleme, şarj ve dayanıklılık bakımından QCY T13 mü yoksa QCY T17 mi daha iyi olur ya da Haylou GT7 mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
T17 öneririm. Önerdiğim kişiler memnun.

Şarj bakımından T13 daha iyiymiş doğru mudur hızlı şarj özelliği filan.

QCY T13 öneririm hocam, kendim kullanıyorum. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Son sesi ne kadar yüksek kulağa tam oturuyormu ve ne kadar sürede şarj oluyor

QCY T13 öneririm hocam, kendim kullanıyorum. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

He bir de müzik dinlemek ve uzun yol için iyi olur mu?

Son sesi gayet yüksek. Son seste kafamı ağrıtıyor. O yüzden denemek dışında hiç son ses kullanmadım. Kulaktan kulağa değişir kardeşimde tam oturuyor ama benim kulağımda varsayılan silikonuyla oturmadı açıkçası şu an şehir dışındayım kulaklığın kutusu şehrimde kaldı. Gidince kutusundaki küçük silikonu deneyeceğim. Kulaklıkların ve kutunun şarjı bittiğinde tamamen hem kutunun hem kulaklığın dolması 2 saate yakın sürüyor. Şarjı çok iyi gidiyor, ayda 2 kere falan şarj ediyorum ama bu da kullanıma göre değişebilir tabii ki.

Son sesi gayet yüksek. Son seste kafamı ağrıtıyor. O yüzden denemek dışında hiç son ses kullanmadım. Kulaktan kulağa değişir kardeşimde tam oturuyor ama benim kulağımda varsayılan silikonuyla oturmadı açıkçası şu an şehir dışındayım kulaklığın kutusu şehrimde kaldı. Gidince kutusundaki küçük silikonu deneyeceğim. Kulaklıkların ve kutunun şarjı bittiğinde tamamen hem kutunun hem kulaklığın dolması 2 saate yakın sürüyor. Şarjı çok iyi gidiyor, ayda 2 kere falan şarj ediyorum ama bu da kullanıma göre değişebilir tabii ki.

Teşekkür ederim.

He bir de müzik dinlemek ve uzun yol için iyi olur mu?
Ben zaten müzik dinlemek için aldım. Bu bütçede bundan iyisi yok bence. Bütün incelemelerini izledim. Fiyatına göre iyi kulaklık olduğunu söylüyorlar. Uzun yol için uygun olur. Son seviye sesde bile sesi çok az geçiriyor dışarıya.

Ben zaten müzik dinlemek için aldım. Bu bütçede bundan iyisi yok bence. Bütün incelemelerini izledim. Fiyatına göre iyi kulaklık olduğunu söylüyorlar. Uzun yol için uygun olur. Son seviye sesde bile sesi çok az geçiriyor dışarıya.

Eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı