İnceleme QCY T13

Hayır vermiyor. Silikonlu olduğu için engelliyor silikon onu zaten. Gece son ses dinleseniz bile yanınızda uyuyan varsa rahatsız olmuyor.

Teşekkür ederim Buds 3 Lite kullanırken %80'in üstüne çıktım mı dışarıdan duyuluyordu umarım bu da öyle değildir.

Sesi fullersen bir tık geliyor ama %70-80 civarında dışarıdan duyamıyosun. Sesi fulleyip de kullanmayın zaten çok zararlı hem kulak içi hem Full ses beyni fazla yorar.
Hocam benim gibi biri için bile son ses yetersiz kalıyor. Son ses manyağı gibi bir şeyim.

Yaklaşık 7 aydır QCY T19 kullanıyorum, tasarımı ve ses kalitesinin bir tık daha iyi olması dışında T13'den pek bir farkı yok, güncellenmiş hali diyebiliriz.

Son 1-2 aydır sürekli bağlantı sorunları yaşıyordum. Kutuya takınca algılamaması, sağ sol kulaklığın ayrı bağlanması gibi. Fabrika ayarlarına sıfırlayınca bu sorunlar düzeldi kendiliğinden. Fakat şarjı ilk zamanlara göre daha kötü, önceden tam şarjla bir hafta götürüyordu şuan her gün şarja takmak zorunda kalıyorum.

Fakat fiyatına göre ses kalitesi olarak QCY iyidir, eğer AirPods gibi amiral gemisi TWS modellere bütçeniz yetmiyorsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam beni hiç tatmin etmiyor bu kulaklıklar. Urbanears Plattan 2 kulaklığım bozuluğu için kulaklık arayışına girmiştim ve QCY T20 aldım. Tatmin etmeyince satıp Realme T100 aldım. Okuduklarıma göre Realme T100 QCY T13'ten daha başarılı. Aralarında fiyat farkı var tabii ama ses kalitesi açısından bana göre bu üç modelde rezalet. Sesleri yanlış veriyorlar, ses sadece bastan veya tizden ibaret değil. Bas seviyorum diye bas odaklı bir kulaklık almak hayatımın en büyük hatası oldu. Müziğin tadını alamak çok kötü. Özellikle New age psy trance dinlerken hazzı yaşayamıyorum.

Bu kulaklıklar kutusu olmadan nasıl kapanıyor? Bazen kutusu yakınımda olmuyor kapatamıyorum.
sitesinde 1.5 saniye basılı tut diyor ama işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…