QJ TRX 12 vs QJ SRK 125 S

Mert Akgün 12

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ikisi de oldukça kaliteli fakat trx 12 için fazla bir inceleme yok, inceleyenler de çok övüyor fakat Srk'nın hem incelemesi var hem de övgü var. Kararsız kaldım yani. Trx alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de Srk'da titreme varmış. İlk motorum olacak. Yardım edebilecek varsa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ikisi de oldukça kaliteli fakat trx 12 için fazla bir inceleme yok, inceleyenler de çok övüyor fakat Srk'nın hem incelemesi var hem de övgü var. Kararsız kaldım yani. Trx alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de Srk'da titreme varmış. İlk motorum olacak. Yardım edebilecek varsa çok iyi olur.
Reis yanlız ikiside kaliteli değil, QJ piyasanın yeni Cfmoto su gibi şu anda

QJ'nin CFMOTO'dan pek de bir farkı yok. İkisi de rezil üreticiler, o paraya Pulsar ns 125 ABS öneririm. O bütçede üzmeyecek nadir motorlardan.

Ben TRX12 kullananlar ile konuştum parça sorunu yok 1 haftada gelmiş parçalar. Şey gibi düşün TRX12 İphone 15 ise SRK125S İphone 15 Pro gibi bir üstü.

Arasındaki fark TRX12 dijital ekran. 125s TFT. TRX12 yağ soğutma 125S su soğutma yani daha iyi.

Ufak tefek farklar var ama SRK 125S daha iyi.

Ben trx12 kullananlar ile konuştum parça sorunu yok 1 haftada gelmiş parçalar. Şey gibi düşün trx12 iPhone 15 ise srk125s iPhone 15 Pro gibi bir üstü.

Arasındaki fark trx12 dijital ekran. 125s TFT. Trx12 yağ soğutma 125s su soğutma yani daha iyi.

Ufak tefek farklar var ama srk 125s daha iyi.

Hocam bu motor benim de ilgimi çekti kronikleri var mıdır durduk yere baş ağrıtır mı bir bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı