Modeli nedir?
Belki daha iyi Wi-Fi desteği olmayan bir model gelmiştir
.
Belki daha iyi Wi-Fi desteği olmayan bir model gelmiştir
keşke :/@Recep Baltaş hocam bu konuya bakar mısınız?
siparişim b550m-plus-wifiModeline bakın daha iyiyse ses etmeyin bir tane adaptör alın.
Bakar Recep hoca 2 mesajıma beğeni atmış birisi genelde bu konulara bakıp yardımcı oluyor.keşke :/
Modeli nedir?
Belki daha iyi Wi-Fi desteği olmayan bir model gelmiştir.
Evet gülünecek bir şey yok. Ben QP'den alışveriş yaptığımda iyi ilgilenmişlerdi ve hızlılardı. Kısa sürede problemin çözüleceğini düşünüyorum.Arkadaşlar kontrol ediyorum benlik bir problem yok, gülünecek bir durum yok :/
kargoya geri vermem problem. anakart da sadece wifi desteği yok diğerinden farklı olarak hazır sistem söylemiştim sök tak büyük iş çıkıcak. eğer yapabilirse ücret farkını isteyeceğim.Evet gülünecek bir şey yok. Ben QP'den alışveriş yaptığımda iyi ilgilenmişlerdi ve hızlılardı. Kısa sürede problemin çözüleceğini düşünüyorum.
Montajlı halinde istediyseniz, zaman kaybı yaşayacaksınız. Bunu dile getirin, mağdur olduğunuzu söyleyin belki kârlı çıkarsınız.kargoya geri vermem problem. anakart da sadece wifi desteği yok diğerinden farklı olarak hazır sistem söylemiştim sök tak büyük iş çıkıcak. eğer yapabilirse ücret farkını isteyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.