QP bilişim Coil Whine sorunu

Doganmus

Hectopat
Merhabalar,
05.05.2020 tarihinde QP bilişimin siteninden bazı değişiklikler yaparak hazır sistem aldım. Sistem bana yollanmadan önce gerekli montajlar ve gerekli testler yapılacaktı. Ürün bana 11.05.2020 tarihinde ulaştı. Sistemi 13.05.2020 tarihinde deneme fırsatım oldu. Sistemin güç kaynağında 'Coil Whine' hatası olduğunu tespit ettim. Aynı zamanda kasa ön fanlarının kablo yetmediği için güç kaynağını bağlandığını öğrendim. Güç kaynağında bu ses çıkartan hata ve fanların bu şekilde montajlanmasından(molex) ötürü çıkan çok fazla sesten dolayı, bu hazır sistemin bu şekilde kullanılamayacığına karar verdim ve 15.05.2020'de geri gönderdim ve 16.05.2020'de teslim aldılar

Bugün 29.05.2020 tarihinde hala bu sistemin hatasız, güç kaynağı ve doğru montajla tarafıma gönderilmesini bekliyorum. 5 Mayıs'ta aldığım ürünü 29 Mayıs'ta hala kullanamıyorum. Ürünüm yeni parçayla montajı gerçekleştirilmiyor. Bunun yerine zaten hatalı olarak bana yollanan ürünün garantiden gelmesi için bekletiliyorum.

Sistemi alırken gerekli testlerin yapılacağını bildiğim için, bu siteden hazır sistem aldım fakat bir anlamı olmadı. Telefonla çok zor ulaşıyorum, sabah ulaştığımda adımı aldılar. Dönüş sağlayacaklarını belirttiler fakat dönmediler. Şimdi sistemden geri kalan ekran kartı ve parçaların kutularıyla beraber pazartesi Beşiktaş mağazasına gideceğim. İade edip bu kötü deneyimi sonlandırmak istiyorum. Böyle sorun yaşayan var mı aranızda?

Ürün elime ulaştığında yaşadığım problemleri çözmek için forumda açtığım konu: QP hazır sistem gürültü sorunu - Technopat Sosyal

Konuyu Qp'ye ilettik, dönüşlerini bekliyoruz.

Sağ olun, geri dönüş oldu. Güç kaynağı ellerinde olmadığı için daha önceden montaj gerçekleşmemiş.
Garantiye gönderme gibi bir durum olmadığı söylendi, bu parçanın ellerine gelmesini bekliyorlarmış. Çok yoğun olduklarını belirttiler. Evet zor zamanlardan geçiyoruz. Benim süreç biraz uzadı. Ürün hazır, ses için testler yapılmış. Sessiz bir alanda test etmişler, şu anlık yük altında da güç kaynağından ses gelmediğini belirttiler. Fan bağlantıları da anakarta yapılmış fakat kargo kotası dolduğu için bugün yollayamadıklarını söylediler. Pazartesi ürün kargolanıcakmış. @Recep Baltaş Recep bey teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için.
Bana fareyi 1 haftada anca kargolayabildiler kasayı hiç düşünemiyorum.

Son günlerde sizin konunuzu okudum. Bekleyiş içinde olmak kötü bi durum. Benim olay daha çok uzadı maalesef. Umarım düzelir de rahatça kullanabilirim sistemi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı