QP Bilişim demonte gönderim yapar mı?

Rootzilla

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2013
Mesajlar
215
Yer
Erzincan
İyi akşamlar arkadaşlar.

Yakın zamanda bir bilgisayar almak istiyorum. Diğer firmaların kargo ve garanti gibi süreçleri uzun sürdüğünden QP Bilişim'de satılan hazır sistemlerden birisini tercih edeceğim. Yalnız aklımda tek bir soru var. Sistemi kurup test ettikten sonra tekrar kutulayıp bana demonte şekilde parça olarak göndermeleri mümkün mü? Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Sistem toplama bende hastalık gibi bir şey. Kendim toplamadığım sürece sistem toplamışım hissi olmuyor :) Bu duruma göre sipariş vereceğim.

Şimdiden teşekkürler.
 
Hocam taşıma sırasında hasar görür mü acaba diye düşünüyorsan bazı firmalar ekran kartını kutulu gönderiyorlar kasaya takıp deniyor ama kartı çıkartıyor kargoda hasar görmesin diye. O şekil isteyebilirsin.
O şekilde değil hocam. Baya her parçayı ayrı ayrı kutulayarak göndermeleri asıl isteğim. Ayrıca firmaya da e-posta gönderdim gelecek cevabı burada da paylaşacağım. Yine de daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa onlardan da bilgi almak için konuyu açtım.
 
O şekilde değil hocam. Bayağı her parçayı ayrı ayrı kutulayarak göndermeleri asıl isteğim. Ayrıca firmaya da e-posta gönderdim gelecek cevabı burada da paylaşacağım. Yine de daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa onlardan da bilgi almak için konuyu açtım.

Geri döndüler mi hocam ya da aldınız mı bende demonte almak istiyorum aklımdaki sistemi
 
Sistemi doğrudan demonte olarak sipariş edin. Bir problem yaşamanız halinde 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı