QP Bilişim güvenilir mi?

WounDD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
DARDANEL- ELEKTRİK TEKNİKERİ
QP Bilişim güvenilir mi? Yakın zamanda alışveriş yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güvenilir, Technopat da zaten bazı hazır sistemlerin incelemesini gerçekleştirdi.

Şu anda ürünüm kargoya verildi. Gerçekten çok hızlılar ürün elime ulaştığında buraya tekrar yazacağım. Yorumlarınız için teşekkürler.

Ürünüm kargoların sınır koyması yüzünden gecikme yaşadı ancak hemen QP bilişim tarafından kargoya verildi. Teşekkürler QP bilişim.

Dosya Ekleri

• 15891981689941171741402915276515.jpg
    15891981689941171741402915276515.jpg
    884,8 KB · Görüntüleme: 106
Başka firmadan bahsetmiyoruz değil mi? Benim alt tarafı 180 liralık fareyi 1 haftadır vermediler gerçekten sinirlenmeye başladım artık bir ayağı çukurdaki fareyle idare etmeye çalışıyorum eğer bugün de vermezlerse siparişi iptal edip bu siteyi hiç kimseye önermeyeceğim. Hiç kimse virüs bahanesinin arkasına saklanmasın o zaman sipariş kabul etme madem kapasitenin dışına çıktı. İtopya'ya da aynısı söylendi.
Bende bu gün 16.00'dan önce bir sipariş verdim. Yarın kargoya verileceğini söylediler. Süreci sizlerle paylaşabilirim.

Hiç sanmıyorum ama verdiler mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı