QP bilişim güvenilir midir?

Anladım hocam. Önerebileceğiniz güvenilir site var mıdır? QP bilişimden sistem almak istiyordum ancak vazgeçeceğim gibi.
Amazon, biraz pahalı olsa da Webdenal var ama fiyatları cazip değil artık onların. İtopya ve İnce'de de bir sıkıntı yaşamadım.

Amazon, biraz pahalı olsa da webdenal var ama fiyatları cazip değil artık onların. İtopya ve İnce'de de bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam İtopya sitesini 2 haftadır kontrol ediyorum, en düşük fiyatlı sisteme bile 4200TL zam geldi. İncehesap sitesinin hazır sistemleri de pek iyi denemez. Sinerji'den almayı düşünüyordum ancak QP Bilişim Sinerji sitesine göre daha uyguna geliyor. Kararsız kaldım açıkçası.

Ben toplu sistem almadım sitelerden parçaları tek tek aldım sadece o da 3 sene önce. QP'de fareyi tedarik edemediler ondan sonra ödediğimden 10 lira daha ucuz G102 ve pad verdiler. Biraz daha ilgili olsalardı keşke son anda bunu söylemişlerdi. Sıkıntı yaşayalı 1.5 sene oldu yeni değil zaten.

Ben toplu sistem almadım sitelerden parçaları tek tek aldım sadece o da 3 sene önce. QP'de fareyi tedarik edemediler ondan sonra ödediğimden 10 lira daha ucuz G102 ve pad verdiler. Biraz daha ilgili olsalardı keşke son anda bunu söylemişlerdi. Sıkıntı yaşayalı 1.5 sene oldu yeni değil zaten.
Anladım hocam. Biraz daha araştıracağım. Olmazsa forumda bir konu açarım. Yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı