QP Bilişim Parayı Çekti Ancak Siparişlerde Gözükmüyor

aerolona

Kilopat
Katılım
14 Şubat 2016
Mesajlar
879
Makaleler
6
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle kendileriyle e-mail yoluyla iletişim için yazdığımı belirtmek isterim az önce, sitelerinden şu ürünü almaya çalışırken her şeyi doğru girmeme rağmen sipariş sonunda "Token not match" adlı hata verdi ancak kartı kontrol ettiğimde para çekilmiş gözüküyordu. Bu konuyu başka aynı sorunu yaşayan birisi varsa veya olursa diye açmak istedim.
 
Son düzenleme:
Öncelikle kendileriyle e-mail yoluyla iletişim için yazdımı belirtmek isterim az önce, sitelerinden şu ürünü almaya çalışırken her şeyi doğru girmeme rağmen sipariş sonunda "token not match" adlı hata verdi ancak kartı kontrol ettiğimde para çekilmiş gözüküyordu. Bu konuyu başka aynı sorunu yaşayan birisi varsa veya olursa diye açmak istedim.

Öncelikle QP bilişim müşteri hizmetlerini arayın bildirin durumu. Sonra bankanızı arayın ve yanlışlık oldu diğerek iade isteyin. Olmazsa Thh'ye başvurun.
 
Öncelikle QP bilişim müşteri hizmetlerini arayın bildirin durumu. Sonra bankanızı arayın ve yanlışlık oldu diğerek iade isteyin. Olmazsa Thh'ye başvurun.
Mail attıysanız sorununuz çözülecektir.

Mail attım ve canlı desteğe yazdım yarın sabah ilgileneceklerini söylediler. Durum ilerledikçe konuyu güncelleyeceğim.
Az önce QP Bilişim'den mail geldi sipariş onaylandığına dair kendileri ödeme yönteminin bakım zamanlarındayken böyle sorunlar olabildiğini söyledi, ödeme sıkıntısız ulaşmış sorunum çözülmüştür.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı