QP Bilişim'de hazır sistemlerdeki seçenekler dışında başka bir parça nasıl talep edilir?

Makaleler
20
Merhabalar. Yakın zamanda QP'den bir hazır sistem almayı düşünüyorum kısmetse. Sistemin PSU kısmında iki seçenek var. ASUS TUF 550W Bronze (880 TL) ve ASUS TUF 750W Bronze (1400 TL). Ancak bana bunlar pahalı geliyor ve Bronze sertifikaya sahip. Lakin Corsair 750W +80 Gold PSU 1000 TL aynı yerde. Ben TUF 550W hâliyle hazır sistemi sipariş verip havale olarak kendilerine Corsair ile arasındaki fiyat farkını göndersem bu şekilde değişiklik yaparlar mı?

Yapmıyorlar. Bilerek ucuz parçaları yüksek fiyat gösterip ekran kartı fiyatından düşüyorlar. Ekran kartın bozulsa ileride daha az iade ücreti alacaksın.
Ancak hocam o güç kaynağı diğer sitelerde de o fiyattan satılıyor. Ve QP de aynı fiyattan veriyor yani fiyatı her yerde 800-900 TL arasında. Piyasasında veriyorlar hazır sistem ile. Gene de yarın arayacağım kendilerini

Ancak hocam o güç kaynağı diğer sitelerde de o fiyattan satılıyor. Ve QP de aynı fiyattan veriyor yani fiyatı her yerde 800-900 TL arasında. Piyasasında veriyorlar hazır sistem ile. Gene de yarın arayacağım kendilerini
TUF 750W olanı başka yerlerde 800e kadar var iken burada 1200 TL göstermeleri mi aynı fiyat anlamadım? Eğer sizin istediğinizin fiyatından bahsediyorsanız sistemlere takmadıkları tek parça satışlarında fiyatı normal tutuyorlar. Genelde bazı parçaların fiyatını yükseltip sadece onları kullandırtıyorlar sistemlerde.

TUF 750W olanı başka yerlerde 800e kadar var iken burada 1200 TL göstermeleri mi aynı fiyat anlamadım? Eğer sizin istediğinizin fiyatından bahsediyorsanız sistemlere takmadıkları tek parça satışlarında fiyatı normal tutuyorlar. Genelde bazı parçaların fiyatını yükseltip sadece onları kullandırtıyorlar sistemlerde.
Hayır hocam, TUF 550W'ı kastediyorum. TUF 550W, her yerde 800-900 TL arasında iken QP'de de aynı fiyattan satılıyor. QP'de hazır sistemlerde seçenek olarak sunulan parçaların fiyatları başka sitelerde de aynı oluyor hatta çoğu parçanın fiyatı daha düşük olabiliyor. Ama yarın kendilerini arayıp sormayı düşünüyorum. Eğer bu mümkün değilse dediğiniz gibi olabilir. Yarın sonucu yazarım buraya.

Hayır hocam, TUF 550W'ı kastediyorum. TUF 550W, her yerde 800-900 TL arasında iken QP'de de aynı fiyattan satılıyor. QP'de hazır sistemlerde seçenek olarak sunulan parçaların fiyatları başka sitelerde de aynı oluyor hatta çoğu parçanın fiyatı daha düşük olabiliyor. Ama yarın kendilerini arayıp sormayı düşünüyorum. Eğer bu mümkün değilse dediğiniz gibi olabilir. Yarın sonucu yazarım buraya.
Fiyat sitelerine bakarsanız ASUS TUF 550B 600TL şu an. O fiyat bile fazla da neyse.

Qp nin fiyatları diğer sitelere göre yüksek gibi hocam genel olarak. Hazır sistemlerin de fiyatları yüksek. Siz hangisini düşünüyorsunuz.

Qp nin fiyatları diğer sitelere göre yüksek gibi hocam genel olarak. Hazır sistemlerin de fiyatları yüksek. Siz hangisini düşünüyorsunuz.
Alacağım hazır sistemin fiyatı iyi. İncehesap ve İtopya'dakilerden daha iyi en azından. Onlar Dual ekran kartı kullanırken aynı fiyata QP ROG Strix ekran kartına yer veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı