Quad 9400 bilgisayar açılmıyor

enesenescelik

Hectopat
Merhabalar yeni bir işlemci aldım. Ancak takıp bilgisayarı çalıştırdığımda açılıyor. Ancak BIOS'a girmek için Del'e bastığımız ekranda takılıyor bir süre sonra kapanıyor. Bilgisayar BIOS ekranına da girilmiyor.
İşlemciyi almadan önce anakart uyumuna baktım uygun gözüküyor.
Eski işlemcimi takınca sorunsuz açılıyor.
Anakartım: Gbtuacpi 945P-S3.
Eski işlemcim: Intel Core 2 Duo'e7500.
Yeni işlemcim: Intel Core 2 Quad 9400.
Büyük hevesle aldım işlemcimi bu durum çok canımı sıktı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İnternette bulamadım çözümünü.

b37cecc8-3369-44ff-a6f8-7d89a14fcab2.jpg

Merhabalar yeni bir işlemci aldım. Ancak takıp bilgisayarı çalıştırdığımda açılıyor. Ancak BIOS'a girmek için Del'e bastığımız ekranda takılıyor bir süre sonra kapanıyor. Bilgisayar BIOS ekranına da girilmiyor.
İşlemciyi almadan önce anakart uyumuna baktım uygun gözüküyor.
Eski işlemcimi takınca sorunsuz açılıyor.
Anakartım: Gbtuacpi 945P-S3.
Eski işlemcim: Intel Core 2 Duo'e7500.
Yeni işlemcim: Intel Core 2 Quad 9400.
Büyük hevesle aldım işlemcimi bu durum çok canımı sıktı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İnternette bulamadım çözümünü.

Eki Görüntüle 577361
İntel ve Gigabyte'ın sitesinde desteklendiğine dair bir şey yazmıyor hatta ve hatta desteklenmiyor olması lazım. Quad Q9400 işlemci DDR3 1333 MHz uyumluyken anakart 667 MHz DDR2 destekliyor Ayrıca sitede yine Core 2 Duo ve Pentium D ile uyumlu olduğu yazıyor. Bu iki parçanın uyumlu olduğunu nereden gördünüz kaynak verebilir misiniz merak ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı