GitHub Pages'a yükleyebilirsiniz.jsbiddle diye bi siteye yazdım. kodları chat gptye yazdırdım ve oldu. peki bunu nasıl arkadaşlarımla paylaşabilirim
GitHub Pages'a yükleyebilirsiniz.jsbiddle diye bi siteye yazdım. kodları chat gptye yazdırdım ve oldu. peki bunu nasıl arkadaşlarımla paylaşabilirim
hesap açmadımkral buldum sanırım,, ama url olarak değil
o site de hesap açtın mı yoksa hesap açmadan m yapıyosun
hesap açınca ve aynı kodu yazınca(html için söyüyom diğerlerine bakmadım ama aynıdır muhtemelen) sağ üstte "download fiddle" tuşu var ona basınca bilgisayarına veya kullandığın cihaza winrar dosyası yüklğyır, dosyanın içindeki chrome dosyasıne çift tıklayınca site açılıyorhesap açmadım
hesap açmak çok kolay zaten bi tane isim gir e posta ve şifre yaz yetiyo,hesap açmadım
Hesap açmadım.
aı kodunda sıkıntı var. chat gpt yapamıyohesap açınca ve aynı kodu yazınca(html için söyüyom diğerlerine bakmadım ama aynıdır muhtemelen) sağ üstte "download fiddle" tuşu var ona basınca bilgisayarına veya kullandığın cihaza winrar dosyası yüklğyır, dosyanın içindeki chrome dosyasıne çift tıklayınca site açılıyor
hesap açmak çok kolay zaten bi tane isim gir e posta ve şifre yaz yetiyo,
buarada arkadaşlarına direk dosyayı atarsan açılır mı bilmiyorum, ilk önce kendi telefonuna, yada babana felan atıp dene denediğinde açılmıyorsa arkadaşlarında da açılmayabilir o zaman, o yüklenen dosyayı diğer arkadaşın söylediği GitHub Page tarzı bir şeye yükleyip öyle gönder
Yapabildin mi?
hocam bildiğiniz aı varsa önerebilirsinizchatgpt ye ne tarz bir şey yazdın, kopyalayıp ver onu, ben de bir deneyeyim
bazıları gemini kullanıyor, ne kadar işe yarar bilmem ama işe yarar diyorlar, github copilot ve claude var ama bunların hiçbirisini daha önce kendim denemedim, istersen bir bak yine de(yine de en iyisi chatgpt bence)hocam bildiğiniz aı varsa önerebilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.