Rehber R.E.P.O. Mod kurulumu

Bu makalede R.E.P.O. İsimli oyuna nasıl mod kuracağınıızı anlatacağım.

Thunderstore Mod Manager'ı indiriyoruz.
• Mod Manager'ı çalıştırıyoruz.

Screenshot_77.png


• Arama kısmına repo yazıyoruz ve ardından select game seçeneğine basıyoruz.

Screenshot_78.png


• Açılan ekranda select profile seçeneğine basıyoruz.

Screenshot_79.png


Get mods kısmına girip istediğiniz modları oyuna ekliyorsunuz.

Screenshot_80.png


My mods sekmesinden eklediğiniz modları görebilirsiniz.

Screenshot_81.png


• Üst kısımda bulunan modded seçeneğine basarak oyunu modlarla birlikte çalıştırabilirsiniz. vanilla seçeneği ise oyunu modsuz bir şekilde başlatır.

Screenshot_82.png


• Oyunu açtığınızda bir komut istemcisi açılacaktır. Bunu kapatmayın; kapatırsanız oyun da kapanacaktır.

Screenshot_83.png


• Biraz bekledikten sonra oyununuz modlu bir şekilde açılmış olacaktır.

Screenshot_84.png


dikkat edilmesi gerekenler
1. Modları kurduktan sonra oyun açılmıyorsa veya hata veriyorsa, thunderstore uygulamasında settings kısmına giderek oyunun r. E. P. O. Folder ve Steam folder konumlarının doğru olup olmadığını kontrol edin.
2. Eğer oyunu korsan olarak oynuyorsanız, bu yöntemler işe yaramayacaktır. Korsan sürüm için farklı yöntemler uygulamanız gerekir, ancak bu yöntemleri burada paylaşamam.
3. Arkadaşlarınızla oynayacaksanız, onların da aynı modları kurması gereklidir. (Client-side modlar hariç, yalnızca oyun içi çalışan modlar zorunludur.)

Mod önerilei:

- BepinExPack
birçok modun çalışması için gereklidir.
- REPO Turkish Translate oyuna Türkçe dil ekliyor.
  • BetterMap oyunun başında düşman ve takım arkadaşlarının pozisyonlarını haritada gösterir.
  • BetterTumble takla atma ayarlarınızı değiştirmeye yarıyor.
  • CustomColors özel bir renk seçebilmeniz için renk seç sayfasına RGB renk kaydırıcıları ekler.
  • DeathHeadHopper öldükten sonra etrafta kafamız ile dolaşabilmemeize yarıyor. Böylelikle arkadaşlarımızın yanında olabiliyoruz.
  • DestructionTextReplacer kendini yok etme seçenğine basıldıktan sonra yazılacak mesajı özelleştirebilmenize yarıyor.
  • ExtractionPointConfirmButton çıkarım noktalarına onay butonu ekler. Böylelikle siz tuşa basmadan getirdiğiniz eşyalar satılmayacak.
  • FovUpdate oyunun Fov'unu istediğiniz ayara güncellemenize olanak tanır. Ayrıca oyunun ölçeklendirilmesi/küçültülmesi için destek sağlar ve ultrawide veya ultralong ekranlar için destek sağlar (etkinleştirilmişse).
  • FreecamSpectate öldükten sonra seyir halindeyken etrafta uçmanıza olanak tanır.
  • ImprovedStamina oyundaki dayanıklılık yenilenme sistemini güçlendirir.
  • LateJoin aktif bir oyuna katılmak isteyen arkadaşlarınızla mı karşı karşıyasınız? Lobinizi kapatıp yeniden açma günleri geride kaldı! Alışverişinizi yaptıktan sonra arkadaşlarınızı davet etmeniz yeterli!
  • LethalCompanyValuables lethal Company sevenler için oyuna lethal Company'de bulunan 30 tane hurda metal ekler.
  • Map Value Tracker haritada bulunan eşyaların toplam maaliyetini öğrenebilmenizi sağlar.
  • Mimic mimic, repo için skinwalker (lethal Company modu)'ndan esinlenerek hazırlanmış, oyundaki yaratıkların sizin veya arkadaşlarınızın seslerine benzemesini sağlayan bir moddur!
  • MoreHead oyuna yeni kozmetikler ekler.
  • MorePlayers oyuna 6 kişiden fazla arkadaşınızla girebilmenizi sağlar.
  • MoreReviveHP öldükten sonra bir arkadaşınızın sizi çıkarıcıya yerleştirip canlandırmasıyla 20 can ile doğabilirsiniz (normalde 1 can ile doğuyorsunuz). Böylelikle doğar doğmaz ölme riski ortadan kalkıyor. (modun Config'i ile bu değeri değiştirebilirsiniz).
  • No Save Delete oyuncunun ölümü halinde kayıtlı dosyaların silinmesini önleyerek, ilerlemenizi kaybetmeden oynamaya devam etmenizi sağlar. Zellikle tek oyunculu oynayanlar için harika bir mod.
  • NoDamageInShop shopta bulunan bombayı alıp size fırlatarak patlatmaya çalışan veya pompalı tüfekle size ateş etmeye çalışan troll arkadaşlarınızın, shoptayken hasar vermesini engeller.
  • REPOConfig modların Config dosayalrını oyun içindeyken değiştirebilmenizi sağlar.
  • TeamUpgrades özellikle 5-6 kişiyle oynarken çok işe yarayacak bir moddur. Shoptan satın aldığınız Upgrade'lerin tüm takım arkadaşlarınıza uygulanmasını sağlar. Böylelikle herkesin ayrı ayrı upgrade satın almasına gerek kalmaz.

Bunun haricinde, oyuna ekleyebileceğiniz daha birçok mod bulunmaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarımla kurduk, aynı şeyleri yaptık fakat oyunu kurduğumuzda, host sahibi dışında ki herkes loading ekranında kalıyor.
 
Bende modlu dan sonra oyun böyle oldu bunu nasıl düzelteceğim?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2025-05-20_114052332.png
    resim_2025-05-20_114052332.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 187

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı