R3 1200 / R3 1200 AF / R5 1600 AF + RX 5600XT oyun testleri

Güzel inceleme olmuş. R3 1200 AF oyunların altından kalkmış diyebiliriz. R3 1200 kıyasla da oldukça yenilenmiş gerçekten. R5 1600 AF olmasa da hakkını vermiş R3 AF. F/P kuşağına ekleyebiliriz. Youtube'daki videolara çok inancım yoktu. Bizzat buradaki kullanıcıların incelemesi daha iyi oluyor. Elinize sağlık.

Odyssey'deki testi keşke grafik ayarları aynı tutup ölçeklendirme ile çözünürlüğü düşürüp yapaydınız iyiydi aslında.

1600 AF'nin durumunu merak etmiştim açıkçası.

Odyssey'deki testi keşke grafik ayarları aynı tutup ölçeklendirme ile çözünürlüğü düşürüp yapaydınız iyiydi aslında.

1600 AF'nin durumunu merak etmiştim açıkçası.
Bunu yapmak istememiştim çünkü bu parçaların kullanım amacı bu değil. Müsait bir vaktimde sistemi yeniden kurup denemeye çalışacağım.
İnternette çok fazla yanlış bilgi dolaşıyor. Kart modelini belirtmeyen, OC yapıp OC yaptığını söylemeyen, elinde kart olmayıp sallamasyon FPS değeri belirten... Yalnız 1200AF`nin render ve modelleme uygulamalarındaki performansı biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Belki de benim beklentim çok fazla olmuştur.

Bunu yapmak istememiştim çünkü bu parçaların kullanım amacı bu değil. Müsait bir vaktimde sistemi yeniden kurup denemeye çalışacağım.
CPU test açısından diyorum hocam. O kart ile o çözünürlük ve ayarlarda 48 FPS'i bir zahmet versin artık Amaç CPU'ya daha fazla yük bindirip o konfigürasyon ile ne kadar FPS verebildiği. Demek istediğim bu yani.

Diğer iki işlemci için o ayarlar ile test yerinde olmuş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…