R3 1200 RX 560 PUBG Lite mouse çevirince kasma sorunu

RX 560 Tİ

Hectopat
Oyunu 1080P Ultra ayarlarda oynuyorum tüm maplerde 60+ FPS alıyorum fakat vikendi ve sanhok da mouse çevirince FPS düşüyor. Normalde o maplerde bile 60+ alıyorum ama mouse çevirince kasıyor. Çözümü bilen var mı?
Sistemim;
Ryzen 3 1200
8 GB RAM
RX 560 4 GB

Oyunu 1080P Ultra ayarlarda oynuyorum tüm maplerde 60+ FPS alıyorum fakat vikendi ve sanhok da mouse çevirince FPS düşüyor. Normalde o maplerde bile 60+ alıyorum ama mouse çevirince kasıyor. Çözümü bilen var mı?
Sistemim;
Ryzen 3 1200
8 GB RAM
RX 560 4 GB
AMD ekran kartlarında bir ayar var. Dönünce FPS düşmemesi için çözünürlüğü düşürüyor. Dönmeniz bittiği gibi hine normal haline dönüyor. Deneyebilirsiniz.

Masaüstünde boş bir alana sağ tıklayın. AMD ayarlarını açın. Üst kısımda oyun kısmına tıklayın. Tüm grafikleri seçin. (sadece pubg lite yapmak istiyorsanız onu seçin) Oyun kısmına girdikten sonra oyun kısmının altında Ekran kartları kısmı olacak, oraya girin. Orada Readon Boost olacak. onu açın ve tekrar deneyimleyin. Sonuçları benimle paylaşırsanız sevinirim.

Not: Bu ayarı her oyun desteklemeyebilir.

Masaüstünde boş bir alana sağ tıklayın. AMD ayarlarını açın. Üst kısımda oyun kısmına tıklayın. Tüm grafikleri seçin. (sadece pubg lite yapmak istiyorsanız onu seçin) Oyun kısmına girdikten sonra oyun kısmının altında Ekran kartları kısmı olacak, oraya girin. Orada Readon Boost olacak. onu açın ve tekrar deneyimleyin. Sonuçları benimle paylaşırsanız sevinirim.

Not: Bu ayarı her oyun desteklemeyebilir.
Teşekkür ederim sonuçları yazarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı