R3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Makaleler
2
Yaklaşık 3 sene önce topladığımız sistem artık çok düşük FPS verdiği için değiştirme kararı verdim. Bilgisayarcıyla anlaştık. Elimdeki sistemi ve monitörü ona 1500 TL fiyata sattım, üzerine 5000 TL daha ekleyerek bir sistem ve 144Hz bir monitör dizdirdim ve satın aldım. Arkadaşlarıma söylediğimde sistem berbat olmuş diyorlar ama ben şuan gayet iyi FPS alabiliyorum. Bir arkadaşım burada konu açmamı tavsiye ettiği için hesap açıp bu konuyu yazdım. Eski ve yeni sistemi aşağıya yazıyorum.

Eski sistem:
İşlemci: İ7 6700K
Anakart: Asus bir anakart ama modelini bilmiyorum
Ekran kartı: R7 240
RAM: 16GB 2133MHz
Depolama: 2TB HDD
Kasa: Sıradan bir kasaydı, marka Corsair herhalde.

Yeni sistem:
İşlemci: R3 1200 (Yeni olduğu için İ7 işlemciyi çok rahat geçer dedi.)
Anakart: MSI A320
RAM: 8GB 3200 MHz (GB önemli değil MHz önemli dedi adam ama emin olamadım.)
Ekran kartı: MSI 1050ti
Depolama: 120GB SSD ve 2TB HDD
Kasa. Power Boost RGB kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 sene önce topladığımız sistem artık çok düşük FPS verdiği için değiştirme kararı verdim. Bilgisayarcıyla anlaştık. Elimdeki sistemi ve monitörü ona 1500 TL fiyata sattım, üzerine 5000 TL daha ekleyerek bir sistem ve 144Hz bir monitör dizdirdim ve satın aldım. Arkadaşlarıma söylediğimde sistem berbat olmuş diyorlar ama ben şuan gayet iyi FPS alabiliyorum. Bir arkadaşım burada konu açmamı tavsiye ettiği için hesap açıp bu konuyu yazdım. Eski ve yeni sistemi aşağıya yazıyorum.

Eski sistem:
İşlemci: İ7 6700K
Anakart: Asus bir anakart ama modelini bilmiyorum
Ekran kartı: R7 240
RAM: 16GB 2133MHz
Depolama: 2TB HDD
Kasa: Sıradan bir kasaydı, marka Corsair herhalde.

Yeni sistem:
İşlemci: R3 1200 (Yeni olduğu için İ7 işlemciyi çok rahat geçer dedi.)
Anakart: MSI A320
RAM: 8GB 3200 MHz (GB önemli değil MHz önemli dedi adam ama emin olamadım.)
Ekran kartı: MSI 1050ti
Depolama: 120GB SSD ve 2TB HDD
Kasa. Power Boost RGB kasa
6700K modeli R3 1200 modelinden daha üstün bir modeldir. Sadece GPU takviyesi ile eski sisteminiz size çok daha iyi performans verirdi. Büyük zarar etmiş gibi duruyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı