R3 1200 ve RX 460 4GB sistem toplama

Alınmalı. IPS olmasına gerek yok. TN dışındaki tüm paneller renk konusunda çok iyi zaten. Mesela 144 Hz VA ve QLED bir monitör sadece 1500 lira! Ultra ayarlarda size 144 FPS verecek kart yoktur zaten. MSAA 4x falan açık olarak.
Aslında bence renk olarak paneller şöyle:
OLED>QLED>IPS>VA>PLS
Gerçi OLED ve QLED panel değil ama olsun.
Ya bana bununla gelin işte bende sanıyorum sadece TN panellerde 144 hz 1ms var. Eğer TN hariç herhangi bir (önerilen IPS kadar renk canlılığı görüntü kalitesi yüksek olmasada IPS'e yakın) panel varsa birkaç tane (giriş gecikmesi olarak da düzgün diyebileceğiniz) önerebilirmisiniz tek kafamın takıldığı nokta monitördü.
Bu arada çift monitör kullanılıcak şekilde düşünebilirsiniz 2. herzaman aktif olarak kullanılmayacak özellikle oyun için aktif olmayacak daha çok programlama, yazılım, websitesi yaparken kullanılıcak.
Birkaç örnek monitör tavsiyesi bekliyorum. 2. monitörün o kadar kaliteli olmasınada gerek yok çok vasat olmasın'da IPS veya önerdiğiniz panel olabilir sadece 144 hz ve 1ms olmasına gerek yok 60hz 5ms yeterlidir. Konuyu çok uzattım şahsen ama genel özet geçmek gerekirse 2 farklı monitör renk olarak iyi diyebileceğiniz 1.si 144hz 1ms 2.si 60hz 5ms olacak şekilde aynı boyutta (24") monitör önerisi yaparmısınız. Teşekkür ediyorum şimdiden bilgileriniz için
 
Zaten en fazla 1 haftaya kadar ayrı bir konu olarak açacağım sadece bir fiyat incelemesi amaçlı sordum bu istediğim iki özellik sizce kaça patlar [Konuyu çok uzattım şahsen ama genel özet geçmek gerekirse 2 farklı monitör renk olarak iyi diyebileceğiniz 1.si 144hz 1ms 2.si 60hz 5ms olacak şekilde aynı boyutta (24") monitör önerisi yaparmısınız. Teşekkür ediyorum şimdiden bilgileriniz için] bu kısım kaça patlar bana tahmini bir miktar söyleyebilirmisiniz konu içerisinde aklımda bir fiyat olması için sadece.:D
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı