R3 1200 ve RX 560 CS:GO Anlık Takılma

Version9

Kilopat
Yer
Dünya
Oyunda 1-3 dakikada bir takılmalar oluyor. (Max: 1SN)
Genelde karşıma adam çıktığı zaman meydana geliyor.
Oyun ayarlarım en düşük ve 1024 de oynuyorum.
Oyundaki FPS değerlerim takılma sırasında düşme olmuyor. (FPS değerleri 100-170 arası)

İnternette ne kadar çözüm varsa denedim ama bir çıkar yolu bulamadım.
Sürücülerim ve Windows güncel.
SSD satın al diyen var ama SSD alacak param yok şu an.

Sistemim:
İşlemci = Ryzen 3 1200
AnaKart = ASUS Prime A320M-R
Ekran Kartı = ASUS RX 560 4 GB
RAM = Corsair 8 GB Vengeance 2400MHz (ben 2800 de kullanıyorum)
PSU = Cooler Master 400W80+
HDD = 1TB
Windows 10 Pro 64 Bit

Oyunda iken işlemci kullanımım 60-85 arası.
Ekran kartım ise normal midir bilmem ama bir anda 0'dan 75-85 üstünü fırlıyor. 99'a çıkıp bir anda 50-20 ve 0'a düşüyor ve tekrar tekrar oluyor bu.
Ping değerlerim ise 60-100 arası.

Shader ayarini arttirmayi dener misin? @Nahri in dedigi gibi yuku ekran kartina azcik versin.
Bu arada benimde FPS'im cok dusmustu R5 1600 normalde 300-400 arasi 1-2 gun önce 200'e kadar dustu. FPS Benchmark mapinde. Format attim duzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
uyarım olduğu için geç cevap verdim kusura bakmayın

Darboğaz olabilir. Yükü ekran kartına vermeyi deneyin. Mesela çözünürlüğü ve grafikleri arttırabilirsiniz.
Shader ayarini arttirmayi dener misin? @Nahri in dedigi gibi yuku ekran kartina azcik versin.
Bu arada benimde FPS'im cok dusmustu R5 1600 normalde 300-400 arasi 1-2 gun önce 200'e kadar dustu. FPS Benchmark mapinde. Format attim duzeldi.

Tavsiyeniz için teşekkürler ayarlarımı biraz yükselttim takılma/donma sorunu artık sık sık olmuyor ama halen oluyor 🤔
Darboğaz konusunda bulduğum sitedeki sistemim değerler şöyle;
PCTESTSS.jpg

Benim Sistemin Test Linki

Attiginiz resimde yazdigi gibi islemcide sorun yok. Ekran kartiniz da CSGO icin cok kullanilamiyor cunku dusuk cozunurluk. OC yapmayi denediniz mi? Sicaklik degerlerinizi paylasir misiniz.

Son düzenleme:
Attiginiz resimde yazdigi gibi islemcide sorun yok. Ekran kartiniz da CSGO icin cok kullanilamiyor cunku dusuk cozunurluk. OC yapmayi denediniz mi? Sicaklik degerlerinizi paylasir misiniz.
MSI AfterBurner ile biraz OC yaptım
Oyunda sıcaklık değerlerim ise ortalama olarak
İşlemci 45 MAX:50 arası
Ekran Kartı 45 - 55 arası

Sizce Ekran Kartımı ne kadar OC yapmalıyım
MSISS.jpg

Xbox Game Bar kapatmanızı öneririm.

NOT: Kartınıza OC falan yapmayın. Sıcaklıklar ve diğer değerler attığınız yorumlara karşı normal değerler. Bence burada sorun donanımsal değil yazılımsal. Ekran kartı sürücüsü güncel tutunuz.

Xbox Game Bar kapatmanızı öneririm.

NOT: Kartınıza OC falan yapmayın. Sıcaklıklar ve diğer değerler attığınız yorumlara karşı normal değerler. Bence burada sorun donanımsal değil yazılımsal. Ekran kartı sürücüsü güncel tutunuz.
Tavsiyeniz için teşekkürler
Zaten kapalı duruyordu
Ekran kartım şuan güncel

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı