OpenCore R3 1200 ve RX560 Monterey kurulumu

Hymopolous

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Geil Forza 3000 MHz 8GB
SSD veya HDD modeli
Sandisk 120GB
Ekran kartı
AMD Radeon RX560
Anakart
Gigabyte A320M - S2H
İşlemci
AMD Ryzen 3 1200 AF
Öncelikle merhaba. Ben Technopat youtube kanalındaki macOS Monterey kurulumu videosu ile macOS kurmayı denedim fakat anakartıma uygun EFI dosyasını bir türlü bulamıyorum. İmaj dosyası ile gelen default EFI dosyasını kullanırsam "OC: Failed load configuration " şeklinde bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bu hatanın sebebi EFI/OC içerisinde sisteminize uygun olan .plist dosyasını, config olarak adlandırmamanızdan kaynaklı. Videodaki EFI ise DDR5 12.nesil Intel sistem için. Bu güncel evrensel EFI'yi kullanabilirsiniz:

AIDA64 ile ethernet kart modelinizi öğrenin. Muhtemelen Realtek'tir. Gerekli kext dosyasını kurulumdan önce configinize işleyin. Keza 120GB SSD'niz var, direkt macOS kuracaksınız gibi duruyor.

120'lik SSD'ye nasıl ikinci işletim sistemi olarak kurup kullanabileceksiniz ki? 1-2 ayda hem Windows'un hem de macOS'un alanı azalır, cache yüzünden kasar.

Selam, bu hatanın sebebi EFI/OC içerisinde sisteminize uygun olan .plist dosyasını, config olarak adlandırmamanızdan kaynaklı.
Config adlı bir dosya halihazırda zaten yok. Sisteminize uygun olanı siz config olarak değiştireceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı