R3 1200AF sistem alınır mı?

Öncelikle merhabalar ben ve kuzenim artık kendimize yeni bilgisayarlar almayı düşünüyoruz ve biz bayağı araştırdık ve en uygun sistemlerin Teknobiyotik'te olduğunu gördük ve bu sistemi gördük bu sistemi özelleştirerek 5000 lira bandında bir sistem haline getirdik (not: Fiyat en fazla 5000 TL olmalı) biz bu bilgisayarda GTA 5 Zula CS:GO gibi oyunlar oynayacağız ve ileride bize sıkıntı çıkaracak bir parça varsa söyleyin en az 5-6 yıl gitmeli bu PC yoksa daha uygun bir sistem de önerebilirsiniz hazır sistem olursa daha iyi olur :)

Eki Görüntüle 818575

Eki Görüntüle 818578

Eki Görüntüle 818581

Eki Görüntüle 818582

Eki Görüntüle 818585

Bende de R3 1200 + RX5604 GB vardı bayağı götürdü beni sonradan R5 3500'e geçtim.

Bunu alın sonradan 8GB RAM daha ekleyin. Topladığınız sistem işinizi görmez. Monitör dahil değilse 1660 Super eklenebilir.

Arkadaşlar sistemde değişiklik yaparak 4.9K'ya ulaştırmayı başarmışlar :D Normalde aralarında 100 Lira fark olan anakartlar (A320M-B450M) için sistemde değişiklik yaparken 222 TL fiyat biçmişler. O da ayrı komik. Komple sistem alacaksanız sabredin ve hazır sistem kampanyalarını bekleyin. (Mağazalar,Youtuber,vs)

Bunu alın sonradan 8 GB RAM daha ekleyin. Topladığınız sistem işinizi görmez. Monitör dahil değilse 1660 Super eklenebilir.

Anakartı H410 seçmek daha mantıklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı