R3 1300X-1050Ti mi, R3 1200-GTX1050Ti-monitör mü?

iNtronee

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bu hafta içinde Allah izin verirse PC alacağım. Sizce Ryzen 3 1300X Asus Strix GTX 1050Ti monitörsüz olan mı, yoksa Ryzen 3 1200 MSI GTX 1050Ti Aero ITX monitörlü olan mı? Bende monitör var da çok küçük. Bir de 400TL'ye monitör önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler ☺.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah sizinle ilgileneceğim. Şimdi yatmam gerekiyor. Açıkçası bu kadar hızlı cevap geleceğini düşünmemiştim.:confused:
İyi geceler abi

Elinizde 1080P monitör yoksa monitörle beraber almaniz daha mantıklı duruyor. R3 1200 güçlü bir işlemcidir. FULL HD çözünürlükte darboğaz yaşamazsınız.
Abi bana 350 400ntlye öyle monitor önerirmisin 1050 ti sero ıtx uyumlu

Şu an elinizde monitör yoksa veya eski ve güçsüzse ikinci seçeneği öneririm. Monitör olarak G2270H alabilirsiniz.
Yorum için teşekkür ederim abi iyi geceler

Bu arada itopyadan alıcam herşeyi

Sabah sizinle ilgileneceğim. Şimdi yatmam gerekiyor. Açıkçası bu kadar hızlı cevap geleceğini düşünmemiştim.:confused:
Abi ben diyorumoi r3 1300x i alıyım onu buyuk monitore takarim sonra alirim

Abi ben diyorumoi r3 1300x i alıyım onu buyuk monitore takarim sonra alirim

Eğer monitörünüz berbat değilse ve idare ederim diyorsanız, R3 1300X alabilirsiniz. Monitör çok kötüyse, monitör almanızı öneririm.

Bu arada, parçaları sadece oradan almak zorunda mısınız ?

Eğer monitörünüz berbat değilse ve idare ederim diyorsanız, R3 1300X alabilirsiniz. Monitör çok kötüyse, monitör almanızı öneririm.

Bu arada, parçaları sadece oradan almak zorunda mısınız ?
Evet abi monitörün adı sunny dvb s2 yazarsan çıkar abi

Alacagim pcde hdmı yok dn iyisi r3 1200 + monitor abi önerin varmi 400 tl monitor en az 500 hdmı yada dsub olan itopyada

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı