R3 2200 - RX 5700 XT sisteme işlemci önerisi

O işlemci o ekran kartını besleyemez hocam minimum bir R5 5500 veya uzun ömürlü kullanmak istiyorum diyorsanız R5 5600 alın fakat aralarında 1000 TL fark var daha çok rekabet oyun oynuyorsan R5 5600 işini görecektir.
Hocam bu beslemek tam olarak ne oluyor

Anakart değişmeyecekse 5600 alın hocam.
5 6 ay içinde düşüncem yok öyle bir kanka

Anakart değişmeyecekse 5600 alın hocam.
5 6 ay içinde düşüncem yok öyle bir kanka
5600 en iyi işlemci değil ama AM4 göz bebeği gibidir en popüler işlemcilerden birisi RX 5700 xtyi besler.
R5 5600 dan alabileceğim daha iyi ne var üzerine çok fazla para farkı koymadan ana kart ve ekran kartına uyumlu

O işlemci o ekran kartını besleyemez hocam minimum bir R5 5500 veya uzun ömürlü kullanmak istiyorum diyorsanız R5 5600 alın fakat aralarında 1000 TL fark var daha çok rekabet oyun oynuyorsan R5 5600 işini görecektir.
Hocam birde bu kutulu kutusuz fanlı fansız ne fark ediyor

Bütçe sınırı yoksa 5600 al geç.
Hocam bu kutulu kutusz fanlı fansız falan ne fark ediyor

Hocam bu kutulu kutusz fanlı fansız falan ne fark ediyor.

Hocam kutusuz olunca sadece işlemci geliyor genelde o işlemcileri toplu aldıkları için tray denilen tepsi gibi bir parça üstünde geliyor.

Performans da problem olur mu yoksa etki aynı etkimi.

Tamamen aynı hocam fakat silikon farkı diye bir olay duymuştum ne kadar etkiliyor bilmiyorum. Bilen arkadaşlar açıklayabilir.

Hocam bu beslemek tam olarak ne oluyor.

5 6 ay içinde düşüncem yok öyle bir kanka.

5 6 ay içinde düşüncem yok öyle bir kanka.

R5 5600'dan alabileceğim daha iyi ne var üzerine çok fazla para farkı koymadan anakart ve ekran kartına uyumlu.

Hocam bir de bu kutulu kutusuz fanlı fansız ne fark ediyor.

Hocam bu kutulu kutusz fanlı fansız falan ne fark ediyor.

Hocam ekran kartı çok güçlü olup işlemci güçsüz kalırsa işlemci besleyemez ve tam performans alamazsanız hatta fark devasa ise oyunlar donmaya bile başlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı