R3 2200G APU sisteme besleyemeyecek bir ekran kartı takılırsa ne olur?

laibo

Decapat
Katılım
28 Aralık 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda 16 GB RAM 3200MHz - Gigabyte B450M S2H anakart - AMD Ryzen 3 2200G APU işlemci var. Ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizlere sorum şu olacak. İşlemcinin besleyemeyeceği bir ekran kartı alsam oyunlarda sorun çıkartır mı? 3-4 ay sonra falan da işlemci değiştireceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sorun teşkil etmez alabilirsin.

Not: CPU değişikliği yapmadan önce anakart BIOS sürümünü güncellemeyi unutmayın yeter şimdiden bilginiz olsun başınız ağırmasın.
 
şöyle diyim sana topluca satılan sistemler var onları alman çok çok ama çok daha mantıklı sen gidicen işlemci ekran kartı alacaksın full kasa fiyatına önermiyorum sat elindekini ve sorunun cevabı evet yaşarsın ama rx 570 yukarısı için yaşarsın
 
Anladığım kadarıyla sorunuz daha çok "zarar gelir mi?" şeklinde. Hayır bir sıkıntı olmaz fakat tabii ki darboğaz yaşarsınız. Rx 570 üzeri bir kart önermem kesinlikle darboğaz yapacaktır. Eğer işlemciyi de kesin yenileyecekseniz evet şimdilik daha güçlü bir ekran kartını darboğazlı şekilde kullanabilirsiniz. Yine de güç kaynağınıza uygun bir ekran kartı tercih etmeyi unutmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı