R3 2200G FPS Oyunlarında akıcılık yok

İşletim sistemi
Windows 10

emir furkann

Femtopat
Ardaşlar bu CS:GO ve Valorant'ta geçerli çünkü FPS türünde bu oyunları oynuyorum. Şimdi şunları demeyın ısınma falan, ısınmadan değil çünkü. Sürücü de değil. Sistem R3 2200G 8 GB RAM ama bunun önemi yok. Karantina başlangıcında bilgisayara ben bir ayar yaptım sallamasyon bir şekil de ve bayağı akıcı oldu CS:GO oynadığımda 43'e 17 oynadım ve o gün bayağı iyi oynadım. 30 altında kill almadım(o gün işlemcimin sıçaklığına baktım ateş gibiydi sıkıntı yoktu) neyse sonra ben bir şey yaptım o ayar gitti sonra bir kere daha buldum sonra bu sefer PC'nın kablosu çıktı sıfırlandı gitti. Neyse bu günlerde akıcılık geri geldi ama şöyle ilk maça giriyorum sonra işte ilk 10 dk bayağı iyi oynuyorum sonra akıcılık gidiyor. Yani büyük ihtimal bir parça voltaj düşürüyor. Bu arada ben PC'yi sıfırlamıştım ama ısınmadan değil çünkü PC'yi açıp kapatıyorum o akıcılık geri geliyor. Ama 10 dk sonra gidiyor kapatıp açıyorum geri geliyor 10 dk sonra geri akıcı olur yani arkadaşlar akıcı oluyorsa burada demek ki sistemle değil. Eskiden D'de olmuştu sabahtan akşama kadar oynamıştım demek ki ısınma değil. O zaman sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…