R3 2200G GTX 1050 Ti Sistem yükseltme

Musa55

Decapat
Anakart: MSI B450M PRO-VDH.
PSU: Nagas 450W 80+ Bronze.
GPU: Mevcut değil(MSI 1050 Ti 4 GB OC vardı 900 TL'den elden çıkardım)
CPU: Ryzen 3 2200G(bunuda elden çıkaracağım)
Herkese iyi forumlar yukarıda bilgileri mevcut olan sistemimi 2K 60 FPS seviyelerinde oyun oynayabileceğim bir sisteme yükseltmek istiyorum bu sebepten ötürü arkadaşlar sizlerin değerli fikirlerini almak istedim. İşlemci Ryzen 5 3600, ekran kartının ise olarak da MSI Radeon RX 5600 XT mech OC olacak şekilde düşünüyorum ve aklıma takılan bazı durumlar var:
-Işlemci ile ekran kartı uyumlu mu darboğaz vb. sorunlar yapar mı?
-2K 60FPS seviyelerinde(CoD Warzone, CS GO vb. oyunlar oynuyorum) bu kart yeterli olur mu?
-Anakartımı değiştirmeme gerek var mı?
-PSU yukarıda da belirttiğim gibi 450W ve bu sistem için yeterli olur mu?
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

R5 3600+RX 5600XT uyumludur, güzel olur. 2K 60FPS için yeterli midir, emin değilim. FPS'den anlamam.
Anakartı değiştirmenize gerek yok, R5 3600 taşır. Güç kaynağı da yetersiz. 600W 80+ gibi bir güç kaynağı alırsanız sistem daha rahat çalışacaktır. Ben ustaları çağırayım, onlar yardımcı olurlar. @Caner Uncu @Sylveon @CillianMurphy @fryzen

R5 3600+RX 5600XT uyumludur, güzel olur. 2K 60FPS için yeterli midir, emin değilim. FPS'den anlamam.
Anakartı değiştirmenize gerek yok, R5 3600 taşır. Güç kaynağı da yetersiz. 600W 80+ gibi bir güç kaynağı alırsanız sistem daha rahat çalışacaktır. Ben ustaları çağırayım, onlar yardımcı olurlar. @Caner Uncu @Sylveon @CillianMurphy @fryzen
çok teşekkür ederim :)
2K için RX 5700 XT öneririm:

Anakart değiştirirmeye gerek yok BIOS güncel olsun.

3600 alınabilir.
arada fiyat farkı var sizde biliyorsunuz o seviyeler beni biraz aşıyor ve benim monitörüm 2k 60 hz olduğu için öyle 144 fps vb. isteklerim yok hani kaldırmazmı bu kart beni youtube'da test videolarını izlediğimde örneğin CoD warzone iyi fpsler veriyordu sonuçlar

• Hayır, darboğaz yapmaz.
  • Ekran kartı olarak, RX 5700 XT öneririm. 2K için, güzel bir kart.
  • Güç kaynağın yetersiz, kaliteli ve sertifikalı 650-700 Watt PSU almalısın.
  • Anakartı değiştirmene gerek yok.
  • 3600 ve RX 5700 XT ikilisini kullanırsan, 2K çözünürlükte dediğin oyunlar 60 FPS açar.
çok sağol dostum peki 5700xt için soğutması iyi olan hangi markayı önerirsin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı