R3 2200G GTX 1050 Ti sistemde DayZ takılma problemi

HHilmi

Kilopat
Selam arkadaşlar. Bundan tam 3,5-4 ay önce bir sistem toplamıştım; GTX 1050 Ti, Ryzen 3 2200G ve 8 GB 2666 MHz de RAM var.

DayZ oyununu ise yaklaşık 1 haftadır oynuyorum, takılmalar 1-2 gün önce başladı. İlk yarım saat ve bir saatte hiç takılmazken bu zaman aralığından sonra takılmaya başlıyor. Hani sistem harika bir sistem değil ama bu oyuna göre de iyi bir sistem. Bütün parçalar dışında HDD satın almadım. 500 GB bir HDD var yaklaşık 5 senelik acaba HDD bilgisayara yetişemiyor olabilir mi diye düşünüyorum kaç gündür, bu düşünceyi de size danışmak istedim ki sorun HDD de ise bir çözüm bulayım. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam. Takilma sistemden degil serverden. Bendede oluyor. Benim sistem RTX 2080 bende bile oluyor oyun sorunlu. Update bekle guncelleme gelince duzelir. Call of duty Black ops 3, WW2 felan oynuyorsan onlardada takilmalar mevcut.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı