Hayır minimum 2600x ile kullan.Merhaba, benim ekran akrtım yok ve işlemcimin girişleride bozuk, goruntu alamıyorum. Zaten ekran kartı alacaktım ve yaptırmak yerine RX 6600 alacağım, sizce alınır mı? Kotu bir yanı olur mu?
Oyunlarda FPS nasıl? Mesela Cyberpunk 1080P High ayarlarda kaç FPS veriyor?Ben taktım aynı işlemciye yalnız darboğaz oluyor fazlaca işlemciyi değiştirecekseniz güzel olur bende değiştireceğim yakın zamanda.
Oyunlarda FPS nasıl? Mesela Cyberpunk 1080p high ayarlarda kaç FPS veriyor?
Darboğaz yersin Ryzen 5 3600 çeksen çok iyi olur yetmezse 2600xMerhaba, benim ekran akrtım yok ve işlemcimin girişleride bozuk, goruntu alamıyorum. Zaten ekran kartı alacaktım ve yaptırmak yerine RX 6600 alacağım, sizce alınır mı? Kotu bir yanı olur mu?
Herhangi bir AAA oyunda kaç FPS alıyorsun mesela?Denemedim ama mesela NFS Heat oynarken ayları fullediğim halde takılmalar oluyordu bugün Fortnite yükledim işlemci odaklı olduğundan o da aynı ayarları fulleyince bir nebze azalıyor ama yine var işlemci değişimi şart.
Herhangi bir AAA oyunda kaç FPS alıyorsun mesela?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.