R3 2200G sisteme RX 6600 takılır mı?

kuwtom

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim ekran akrtım yok ve işlemcimin girişleride bozuk, goruntu alamıyorum. Zaten ekran kartı alacaktım ve yaptırmak yerine RX 6600 alacağım, sizce alınır mı? Kotu bir yanı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben taktım aynı işlemciye yalnız darboğaz oluyor fazlaca işlemciyi değiştirecekseniz güzel olur bende değiştireceğim yakın zamanda. Ayarları fullerseniz çoğu oyunda bir nebze rahat edersiniz ama FPS oyunlarında falan drop oluyor fazlaca.

Oyunlarda FPS nasıl? Mesela Cyberpunk 1080p high ayarlarda kaç FPS veriyor?

Denemedim ama mesela NFS Heat oynarken ayları fullediğim halde takılmalar oluyordu bugün Fortnite yükledim işlemci odaklı olduğundan o da aynı ayarları fulleyince bir nebze azalıyor ama yine var işlemci değişimi şart.

Denemedim ama mesela NFS Heat oynarken ayları fullediğim halde takılmalar oluyordu bugün Fortnite yükledim işlemci odaklı olduğundan o da aynı ayarları fulleyince bir nebze azalıyor ama yine var işlemci değişimi şart.
Herhangi bir AAA oyunda kaç FPS alıyorsun mesela?

Herhangi bir AAA oyunda kaç FPS alıyorsun mesela?

Hocam yalan olmasın işlemciden dolayı pek oyun indirip denemedim ama ekran kartını taktığımdan beri denediğim oyunlar şunlar:
LoL.
Dying Light.
The Forest.
Forza Horizon 4
NFS Heat. Ayarları fulledim hepsinde NFS Heat biraz zorladı drop konusunda diğerleri aşırı sıkıntı yaratmadı ama yine drop vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı