R3 2200G ve RX 570 Tabanlı sisteme 500W PSU yeter mi?

erbil25

Hectopat
Makaleler
2
Güç Kaynağım Xigmatek Cpc-T55db-T52 Mıdgard 500W kasa ile gelen Xigmatek NRP-VC503 500W. Sizce sistemim için yeterli ve verimli midir? Aman aman bir aciliyeti var mı acaba? Varsa eğer ilk fırsatta şu ürünü almayı düşünüyorum: Aerocool KCAS Plus 600W 12cm Fan 80+Bronze Güç Kaynağı Fiyatı Ne dersiniz?

Sistemim şu şekilde:

Corsair Vengeance LPX 8GB
MSI A320M PRO-M2 V2 AM4
AMD Ryzen 3 2200G
MSI AMD Radeon RX 570 ARMOR 4 GB

Son düzenleme:
Rx570 ekran kartı için minimum psu önerisi 450w. Fakat sisteminize kaliteli psu almazsanız bütün donanımlarınız zarar görebilir. Linkteki psu da çalışırken fazla ses çıkardığı söyleniyor. Alternatif olarak Corsair, Fsp, Highpower ürünlerine bakmanızı öneririm

Şu anki PSU'nun verimlilik sertifikası yok. Sıkıntı çıkabilir de çıkmayabilir de. Ama değiştirmekte fayda var.

380 lira verecekseniz ömürlük olsun:
Bronze değil EU standartlarında ama FSP kalitesi.

Güç Kaynağım Xigmatek Cpc-T55db-T52 Mıdgard 500W kasa ile gelen Xigmatek NRP-VC503 500W. Sizce sistemim için yeterli ve verimli midir? Aman aman bir aciliyeti var mı acaba? Varsa eğer ilk fırsatta şu ürünü almayı düşünüyorum: Aerocool KCAS Plus 600W 12cm Fan 80+Bronze Güç Kaynağı Fiyatı Ne dersiniz?

Sistemim şu şekilde:

Corsair Vengeance LPX 8GB
MSI A320M PRO-M2 V2 AM4
AMD Ryzen 3 2200G
MSI AMD Radeon RX 570 ARMOR 4 GB
500W yeterlidir. Siz yinede 12V kanalından kaç Amper verdiğine bakın. Yine de almak istiyorsanız attığınız PSU fiyatına göre iyi.

Kendim kullanıyorum. Ses sıfır, eskiden aniden kapanan pc artık kapanmıyor, ayrıca wattman hatası da almıyorum artık öneririm.
Evet aynı sorunları bende yaşıyordum şimdi içim rahatladı.
Sağolun teşekkürler. Peki bu üründe karar kıldım sizce iyi bir seçim mi? SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı
Arkadaşlar bu güç kaynağını aldım montajını da yaptım ama bu seferde bilgisayar açılmıyor. 1 saniye kadar fan dönüp duruyor anlamadım gitti. Bağlantıların hiç birinde de sıkıntı yok hepsi doğru da yerde.. Sizce neden olmuş olabilir acil yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı