R3 2200G ve RX 580 Uyumlu çalışır mı?

Anlatamıyorum herhalde? Ben yalan falan söylemiyorum, 2200G'yi kötüleyerek elime para da geçmiyor sonuçta 1600 de AMD'nin işlemcisi. Bu sonuçlar gerçeği asla yansıtmıyor sizler bu sitelere bakarak donanım alıyorsanız iyi kandırıyorlar sizleri. GTA 5 de 192 FPS'yi iyi uydurmuşlar ben bütün ayarları kısıp 120 FPS'yi anca alabildim 1600 ile bile, GPU kullanımım düşmüştü ta ki 2200G bu kadar FPS'yi veremez.

Tamam dostum kapatalım konuyu.. herkesin fikirleri farklı sonuçta, en azından karşımda İntel yada Nvidia'yı savunmuyorsun. Amd konusunda tartışmayalım. Bu fiyata daha ne olsun

Ben r3 1200 ü asus rx570 ile kullanıyorum dar bogaz görmedim. Görsem degiştiririm zaten işlemciyi. Abartmayın lütfen sitelere degil kullanıcı yorumlarına bakın.

çok ağır yapar r5 ailesine geç. 2600 tercih olur.
Ben r3 1200 ü asus rx570 ile kullanıyorum dar bogaz görmedim. Görsem degiştiririm zaten işlemciyi. Abartmayın lütfen sitelere degil kullanıcı yorumlarına bakın.
4gb modelidir o. 8gb kartları kaldıramaz 2200g

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı