R3 3100 - GTX 1650S sistemde Valorant düşük FPS

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Öncelikle selam, Valorant'ta sistem özelliklerim fena olmasa da aldığı FPS çok düşük, yüksek ayarlarda 60 düşük ayarlarda 120 FPS alıyorum.
Sistem özelliklerim:
GTX 1650S.
AMD Ryzen 3 3100.
8 GB RAM.

Sistemim mi kötü yoksa bir sorun mu var, sorun varsa da nasıl çözebileceğimi öğrenmek istiyorum.

Zaten yüksek ayarlarda oynamanı tavsiye etmem en iyi PC'ye sahip kişiler bile düşük ayarlarda oynuyor. Sistemin yeterli gibi RAM'ini 16 ya çıkarabilirsin artık 8 GB yetmiyor mallesef not: Ekran kartı driver güncellemsini yap.

Artık 8 GB RAM varsa isterse 3090 olsun FPS'in çok kötü olur bilgisayar zaten yarısını kullanıyor oyuna hiç kalmıyor kesinlikle 16 GB Dual channel RAM yaparsan 2 katına çıkar.

Zaten yüksek ayarlarda oynamanı tavsiye etmem en iyi PC'ye sahip kişiler bile düşük ayarlarda oynuyor. Sistemin yeterli gibi RAM'ini 16 ya çıkarabilirsin artık 8 GB yetmiyor mallesef not: Ekran kartı driver güncellemsini yap.

Benim sistemin arkadaşın sisteminden daha kötü üstelik darboğaz var ama arkadaştan daha fazla FPS alıyorum, onu nasıl açıklıyorsunuz? Ezbere konuşmayın.

Öncelikle selam, Valorant'ta sistem özelliklerim fena olmasa da aldığı FPS çok düşük, yüksek ayarlarda 60 düşük ayarlarda 120 FPS alıyorum.
Sistem özelliklerim:
GTX 1650S.
AMD Ryzen 3 3100.
8 GB RAM.

Sistemim mi kötü yoksa bir sorun mu var, sorun varsa da nasıl çözebileceğimi öğrenmek istiyorum.

Bende de aynı sistem var sadece RAM 16 GB. En yüksekte 250 FPS alıyorum. Ekran kartı işlemcimde ramimde OC var bununla ilgili olabilir. Ve RAM az. Yetmiyor artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı