R3 3100 GTX 1650S Valorant düşük FPS

ahbeab

Centipat
R3 3100, GTX 1650S ve 8 GB RAM var. Valorant'ta ölüm maçına girdiğimde çatışmada FPS'ler 120-110 hatta bazen 90'a kadar düşebiliyor. Normalde 150-160 arası, rekabetçide raunt başı FPS'ler 150-200 arası iken çatışmada 120-130'lara kadar düşüyor. RAM'i çift kanal yaparsam FPS ne kadar yükselir? En az kaç FPS alırım? En yüksek kaç mesela? CS'de cfg dosyalarıydı falan 250-300 alıyordum.

Düşüşler ve varsa takılmalar genel olarak azalacaktır çift kanal RAM ile. Ryzen işlemciler tek kanaldan doğru düzgün beslenemiyor bu da %1 low ve %0.1 low değerlerine yansıyor.

Düşüşler ve varsa takılmalar genel olarak azalacaktır çift kanal RAM ile. Ryzen işlemciler tek kanaldan doğru düzgün beslenemiyor bu da %1 Low ve %0.1 Low değerlerine yansıyor.

Anladım peki ben hiç BIOS güncellemedim anakartım bilindik marka değil Colorful A320M-K Pro BIOS'u güncellesem FPS artışı olur mu ne kadar olur boşu boşuna uğraşmak istemiyorum.

Anladım peki ben hiç BIOS güncellemedim anakartım bilindik marka değil Colorful A320M-K Pro BIOS'u güncellesem FPS artışı olur mu ne kadar olur boşu boşuna uğraşmak istemiyorum.

FPS artar artmaz o belli olmaz ancak BIOS güncellemesi sistemin güncel ve stabil çalışması için iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı