Geçen hafta aldım, mikrofonu bozuk çıktı. İade ettim. Bozuk çıkmasa da dipses sorunuyla karşılaşacaktım büyük ihtimal.Tam olarak nasıl bir sıkıntısı var? Ben de kullanıyorum pek bir sıkıntısını göremedim.
Mikrofonu çalışmazsa garantiye verir, sorun çözülür. Ses açısından da aynı şekilde. Bir sorunu varsa Corsair'in garantisi durumu çözer diye düşünüyorum. Bir konuda başka bir Corsair kulaklığın tamamen kullanıcı hatası olarak üst tarafınının kırılmış olup garantiye verilip yeni kulaklık gelmesinden bahsediliyordu diye hatırlıyorum.Mikrofonu çalışmayan var, ses açısından sıkıntıları var. Teknoloji işi şans işi, değişebilir ama genel olarak önerilmiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.