R3 3100 sistem hangi parça yükseltilmeli?

Shadow Ace

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ileride değiştirmeyi düşündüğüm parçaları sizinle fikir alışverişi almak istedim sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: MSI B450M-A Pro Max 4133MHz(OC) DDR4 soket am4.
İşlemci: Ryzen 3 3100.
RAM: G.Skill Ripjaws V red 16 GB 3000 MHz DDR4 (2x8).
Kasa: Corsair Carbide serisi SPEC-05 650W 80+ USB 3.0 siyah mid.
Ekran kartı: MSI Radeon RX 570 Armor 8G OC 8 GB GDDR5 256 bit ekran.

Bütçe: 12 bin.

Benim aklımdaki fikir işlemci ve ekran kartını yükseltmek arkadaşlar sizin de fikirlerinizi bekliyorum. İşlemciyi R5 5600 ve ekran kartını RX 6600 XT veya RX 6700 XT yapmak sizin de fikrinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz yükseltme iyi olur. Anakartı ileride B550 çipsetine yükselt. Ve bütçeniz ne kadar? Belki daha iyi bir şeyler çıkar.

Sistemin gayet uyumlu ve güzel. İşlemciyi yükselteceksen önce BIOS'u son sürüme güncelle ve ondan sonra işlemci ve GPU'yu sat. O GPU 4000'e gider. Bu sıralar RX 500 serisi çok pahalı. İşlemcin de pahalıya gider. Ama sistem gayet yeterli.

Sistemin gayet uyumlu ve güzel. İşlemciyi yükselteceksen önce BIOS'u son sürüme güncelle ve ondan sonra işlemci ve GPU'yu sat. O GPU 4000'e gider. Bu sıralar RX 500 serisi çok pahalı. İşlemcin de pahalıya gider. Ama sistem gayet yeterli.

RX 500 serisi çok pahalı derken? Piyasa düşüşe yeni yeni geçiyor ama sen bilirsin.

Bütçe hafif artarsa:

Bütçe hafif artarsa:
Öneriniz için sağolun hocam.

Bütçe hafif artarsa:
Hocam bir sorum daha var R5 5600 ve önerdiğiniz rx 6800 ekran kartında darboğaz yapma bir gibi durum olmaz değil mi? bilmediğimden soruyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00